Meclis'te gergin anlar… Cemal Enginyurt'u çıldırttı!

TAKİP ET

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, 'Milletvekili dövme işinde de beceriklisiniz. Gideceğinizi gördünüz, yumrukla susturmaya çalışıyorsunuz'' dedi.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Milletvekili dövme işinde de beceriklisiniz. Gideceğinizi gördünüz, yumrukla susturmaya çalışıyorsunuz'' dedi.

Enginyurt AKP'li Salih Cora'nın kendisine ‘'Küfürbazsın'' diye laf atması üzerine “Lan oğlum sen, işine gücüne bak. Lan, hırsız olmaktansa, namussuz olmaktansa, şerefsiz olmaktansa küfretmek bin kere adamlıktır be'” cevabını verdi.

Enginyurt’un TBMM’deki bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmada, “Milyonlarca genç işsiz, milyonlarca çocuk uyuşturucu bataklığına saplanmış, 5 milyon EYT'li güleceği günü bekliyor, 3 bin 600'ü beceremediniz, hakkı hukuku katlettiniz, adaleti ayaklar altına aldınız ama eline aldığı kitapla bize ders veren ve hakaret eden bakanlar ve bakan yardımcıları Milletvekillerine hakaret ediyor” dedi.

YALAKA TARTIŞMASI

AKP Trabzon Milletvekili Salih Cora, Enginyurt'a “Yalakalık yapıyorsun'' diye laf atınca DP'li vekil de “Yalaka sensin lan! Senden büyük yalaka mı var?. FETÖ'ye yalakalık yapan sensin” cevabını verdi.

Salih Cora ise “Sen küfürbazsın küfürbaz'' deyince Enginyurt, ‘' İşine gücüne bak oğlum. Lan, hırsız olmaktansa, namussuz olmaktansa, şerefsiz olmaktansa küfretmek bin kere adamlıktır be. Senin adamlığına yazıklar olsun. Ulan sokakta görseniz bir taneniz yüzümüze bakamaz. Burada erkekleşiyor, bizi dövmeye kalkıyorsunuz . Ben bir tek Demokrat Parti'ye küfür etmedim onun için şimdi DP'deyim'' dedi.

sözcü

Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt TBMM  AKPli Salih Cora