Mehmet Ali Erbil ile 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ayrıldı!

TAKİP ET

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, evlilik teklifinde bulunduğu 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan ile ayrıldı. Gülseren Ceylan, ünlü şovmen ile ayrıldıklarını açıkladı.

66 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile aşkını cümle aleme duyurmuş, sevgilisinin doğum gününde evlenme teklifi etmişti. 

26 yaşındaki Ceylan da, sevgilisinden kendisine ev almasını istediği iddialarına "Ev istediğim yalan! En başından beri beraber yaşıyoruz. Onun olduğu her yer zaten benim evim, o yüzden ekstra bir ev aldırmama ihtiyaç yok." sözleriyle yanıt vermişti. 

AYRILDILAR

İlişkileri magazin gündemine bomba gibi düşen çiftten Gülseren Ceylan, 12.7 bin takipçili Instagram hesabından ayrıldıklarını açıklayarak şu ifadeleri kullandı:

Mehmet Ali Erbil ile yollarımı ayırdım. Kendisine hayatta başarılar dilerim. Size buradan toplu cevap olsun, bir daha bu konu hakkında konuşmayacağım.

CANLI YAYINDA AĞLAMIŞTI

Tüm bunlar yaşanmadan önce Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç ile canlı yayında sohbet ederken Ortaç'ın 'Bilsem Ki' şarkısından bahsedildiği anlarda ağlamıştı.

medyatava.com

mehmet ali erbil