Mehmet Avcı: STK'ların desteklenmesi gerekiyor

TAKİP ET

İzmir'in önde gelen inşaat firmalarından M. Avcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Avcı, Mavi Ege Derneği tarafından düzenlenen gecede konuştu.

Mehmet Avcı, deprem gerçeğine dikkat çekerek, yapılarda hiçbir masraftan kaçılmaması gerektiğini vurguladı.

İzmir'in önde gelen inşaat firmalarından olan M.AVCI İnşaat, sponsorluğunu üstlendiği Mavi Ege Derneği'nin ev sahipliğinde gerçekleşen gecede ödüller sahiplerini buldu. Dernek yönetimi tarafından gecenin anısına M.AVCI İnşaat yönetim kurulu başkanı Mehmet Avcı'ya plaket verildi.

Törende konuşan Avcı, "Sivil toplum örgütlerinin sürekli desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Burada ayrıca önemli bir konuya da değinmek isterim. Biliyorsunuz Bayraklı deprem bölgesinde yer alıyor. 2 yıl önce yaşadığımız ve 117 yurttaşımızı kaybettiğimiz İzmir Depremi'nin yaraları halen kapanmadı. Biz de M.AVCI İnşaat olarak yaptığımız tüm projelerde deprem gerçeğini göz önünde bulundurarak çalışıyoruz. En kaliteleri ve sağlam malzemelerden yaşam alanları inşaa ediyoruz. İnsanlarımızın memnuniyetini görmek de bizim için en büyük moral oluyor. Bugüne kadar 300 ailemizi ev sahibi yapmanın da haklı gururunu yaşıyoruz" diye konuştu.
 
'MASRAFTAN KAÇILMAMASI GEREKİYOR'

Avcı, "Biz firma olarak dikey yapılardan çok yatay inşaatların yapılmasından yanayız. Şu an gerek kentsel dönüşüm gerek deprem bölgesi alanlarında yaptığımız konutlarda buna dikkat ettik. Zemin iyileştirme ve fore kazık sistemine geçiş yaparak daha sağlam yaşam alanları inşaa etmeye özen gösteriyoruz. Ben şahsen fore kazik ve jet gout sistemi maliyetlide olsa insanlarımızın can güvenliği için hiç bir masraftan kaçırılmaması gerektiğini düşünüyorum" diyerek sözlerini noktaladı. Törene ayrıca İYİ Parti Bayraklı İlçe Başkanı Erdinç Çobanoğlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.