Menemen'de Sönmez seçim startını verdi

TAKİP ET

CHP'nin menemen aday adayı  sönmez, belediyenin arazi satışlarını eleştirerek yeni döneme dair çarpıcı mesajlar verdi. CHPL'li sönmez, 'Belediye de adalet olacak. Genç dinamik enerjik bir kadroya sahip olmayı hedefliyoruz.

ESRA AÇIKYILDIZ- İZMİR GÜNDEMİ/ Yaklaşan yerel seçimler öncesi İzmir Menemen’de CHP’nin aday adayı Mustafa Kemal Sönmez seçim öncesi basın mensupları ile bir araya gelerek, Menemene dair planlarını anlattı.Sönmez, vaatlerinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. CHP’nin menemen adayı sönmez, belediyenin arazi satışlarını eleştirerek yeni döneme dair çarpıcı mesajlar verdi.

Sönmez konuşmasına mevcut yönetimdeki yapılan yanlışları eleştirerek başladı. Bu yanlışların kendisine yol gösterdiğini ve neleri yapmamak gerektiğini söyleyen Sönmez, Özellikle Menemen’de ki arazilerin satışı hakkında açıklama da bulundu. Satılan araziler hakkında menemen halkının bilgilendirilmek zorunda olduğunu söyleyen Sönmezkonuşmasına şu sözlerle sürdürdü. “Son iki yıldır araziler satılıyor. Tabii ki satılabilir ancak Menemen halkı bununla ilgili bilgilendirilmelidir. Menemende belediye başkanı Aydın Pehlivan, bizim arkadaşımız ve benim abi dediğim bir insandır. Ancak yanlışları görüyorum. Daha iyi bir belediye başkanı olacağımı düşünüyorum. Amaç şu olmalı biz neleri eksik yapmışız.  Menemen’e hizmeti daha çabuk nasıl getiririz olmalı. Menemeni rögar kapaklarına kadar bilirim, karış karış bilirim. Üstüme vazife olmayan işleri belediyenin kasasına yüklemiycem. Menemende başka sıkıntılar var. Kafasını bir çatı altına sokamayan insanlar var. Satılan arsaların parasıyla beş bin beşyüz konut yapılabilir. Hem de bunun içerisine sosyal proje alanları da yapılabilir.”

ÇALIŞANLARIN HAKKI YENMEYECEK

Son zamanlarda belediyelerde yapılan liyakatsızlıklar hakkında soru yöneltilen sönmez, “Chpnin adayı olarak herkesten fikir alıcaz. Menemen de yaşayan herkesten fikir alıcaz. Belediye de adalet olacak. İşini layıkı ile yapan çalışanların hakkı yenmeyecek. Genç dinamik enerjik bir kadroya sahip olmayı hedefliyoruz. Menemen halkının desteğini alacağımıza inanıyoruz. Ben çiftçi ve hayvancılık yapıyorum. Bunlarla ilgili menemene katma değer sağlayan çalışmalarımız olacak.” dedi

 

 

Menemen Mustafa Kemal Sönmez CHP