Menemen'in yeni başkanı Karakurt'tan ilk açıklama!

TAKİP ET

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un tutuklanmasının ardından mecliste gerçekleştirilen seçim sonrası yeni başkan Deniz Karakurt oldu. Kurayla seçilen başkan Karakurt sevincini, "Hepinize teşekkür ederim. Bundan sonra Menemen'de hep birlikteyiz, hiçbir farkımız yok" ifadeleriyle dile getirdi.

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un tutuklanarak cezaevine gönderilmesinin ardından başlayan yeni başkanvekili seçim süreci bugün tamamlandı.

Seçimde, Menemen'in yeni başkanı üç turda da berabere gidildiğinden kurayla seçilen CHP Meclis Üyesi Avukat Deniz Karakurt oldu. 

Kurayla seçilen yeni Başkan Karakurt, sevincini şu ifadelerde dile getirdi;

"Arkadaşlar, hepinize teşekkür ederim. Bundan sonra Menemen'de hep birlikteyiz, hiçbirimizin farkı yok. Hep birlikte yolumuza devam edeceğiz. Herkese ilgisi ve desteği için teşekkür ediyorum. Menemene hayırlı, uğurlu olsun. Hep birlikteyiz."

YÜCEL: GEÇMİŞTE NE YAŞANIRSA YAŞANSIN... Karakurt'un ardından söz alan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ise "Geçmişte ne yaşanırsa yaşansın bugünden itibaren Menemen’de yeni bir sayfa açılıyor. Herkesi kucaklayarak Menemen halkının ihtiyaçlarını, beklentilerini ortak akılla karşılayarak Deniz Karakurt Hanımefendi bu görevi yerine getirecek. Menemen’e ve İzmir’e hayırlı olsun” dedi.   TORUN: MENEMEN'DE YENİ BİR SAYFA AÇILDI CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun yaptığı açıklamada “Bugün Menemen’de yeni bir sayfa açılıyor. Deniz Başkanımız bugünden sonrabütün mesaisiyle meclis üyelerimizle ve Millet İttifakımızın üyeleriyle birlikte görevine devam edecek. İnanıyoruz ki Menemenlilere en iyi hizmeti verecek. Kendisine inanıyoruz ve güveniyoruz. Yolu açık olsun” dedi.

 

menemen yeni başkan deniz karakurt