Meteoroloji'den kuvvetli sağanak yağış uyarısı

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarından itibaren Adana, Hatay, Osmaniye, Mersin'in iç kesimleri, Kahramanmaraş'ın batısı, Kayseri'nin güney ve doğusu, Sivas'ın güneyi ile Niğde'nin doğusunda yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirerek, vatandaşları yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan son rapora göre yurdun bazı kesimlerinde kuvvetli sağanak yağışlı olacak.

Meteoroloji’den bugün yapılan açıklamaya göre; Akdeniz ve İç Anadolu bölgeleri doğusunda yarından itibaren yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı bekleniyor.

“Yapılan son değerlendirmelere göre; 28.08.2023 Pazartesi günü Adana, Hatay, Osmaniye, Mersin'in iç kesimleri, Kahramanmaraş'ın batısı, Kayseri'nin güney ve doğusu, Sivas'ın güneyi ile Niğde'nin doğusunda yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağından ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

Meteoroloji Genel Müdürlüğü MGM Sağanak Yağış Meteoroloji Genel Müdürlüğü MGM Sağanak Yağış Hava Hava Durumu