Millie Bobby Brown ve Jake Bongiovi nişanlarını yakınlarıyla kutladı!

TAKİP ET

Stranger Things yıldızı Millie Bobby Brown geçtiğimiz haftalarda Bon Jovi'nin oğlu Jake Bongiovi ile nişanlanmıştı. Çift, şimdi de bu mutluluklarını bir parti vererek sevdikleriyle kutladı.

Netflix’in popüler dizisi Stranger Things’te ve Enola Holmes’ta rol alan, yeni dönemin yıldız isimleri arasına yerleşen Milli Bobby Brown, özel hayatında da mutluluğu yakalamış görünüyor.

Brown, bir süredir Jon Bon Jovi’nin oğlu Jake Bongiovi ile birlikteydi. Çift geçtiğimiz haftalarda evlilik kararı aldıklarını ve nişanlandıklarını duyurmuştu. Şimdi de ikili sadece yakınlarının katıldığı samimi bir parti ile bu kararlarını kutladı.

Brown’ın kuaförü Pete Burkill mutlu çiftin fotoğraflarını paylaşarak tebrik etti.

 

19 yaşındaki “Stranger Things” yıldızı, parti için incilerle süslenmiş iki parçalı beyaz Giambattista Valli dantelli bir set seçti. 21 yaşındaki Bongiovi ise geniş yakalı yeşil bir takım elbise giydi.

Çift, iki yıl flört ettikten sonra nisan ayında nişanlandıklarını duyurmuştu. Çiftin kararı, henüz çok genç olmaları nedeniyle hayranları ve pek çok ünlü isim tarafından eleştirilmişti.

Ancak Bongiovi’nin babası Jon Bon Jovi, genç çiftin aşkını onayladığını belirtmişti. Ünlü şarkıcı, katıldığı bir programda doğru kişi bulununca onunla birlikte büyümenin güzel ve akıllıca olduğunu söylemişti. 61 yaşındaki Bon Jovi, 1989’dan beri lise aşkı Dorothea Hurley ile evli.