Narlıdere çocuk senfoniden yeni yıl konseri

TAKİP ET

Narlıdere Belediyesi'nin ülkemize ve İzmir'e kazandırdığı Çocuk Senfoni Orkestrası, beşinci konserini verdi. Film müzikleri teması ile gerçekleştirdikleri Yeni Yıl Konseri ile sanatseverleri büyüleyen Narlıdere Belediyesi Senfoni Orkestrası, sanatseverlerden tam not aldı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, 'Evlatlarımızla gurur duyuyoruz. Cumhuriyetimizin 100.yılına giriyoruz'

 

Bugüne kadar gerçekleştirdiği konserlerle sanatseverlerden tam not alan Narlıdere Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası, Yılbaşı Özel Konseri ile yine muhteşem bir geceye imza attı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’in de takip ettiği geceye vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, sanatçı adaylarının yeni yıl performansı ayakta alkışlandı. Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserin Sanat Yönetmenliğini Dilek Rodos, şefliğini İzmir Devlet Opera ve Balesi Genel Müzik Direktörü Tulio Gagliardo Varas, asistan şefliğini ise Ecem İlayda Aşçılar üstlendi. Film müzikleri temasıyla gerçekleştirilen konserde, Hababam Sınıfı, Game Of Thrones, Karayip Korsanları, Harry Potter gibi ünlü yapımların müzikleri seslendirildi.

CUMHURİYETİ ÇOCUKLARIMIZ YÜCELTECEK

Narlıdere Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası ile gurur duyduklarını söyleyen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Çocuklarımızın ellerine sağlık diyoruz. Beşinci konserini veren orkestramız daha güzel konserlerle de bizimle olacak. Cumhuriyetimizin 100.yılına giriyoruz. Çocuklarımız akılla, bilimle, kültürle, sanatla Cumhuriyetimizi yüceltecek. Çok değerli evlatlarımızın ailelerine, hocalarımıza ve bu orkestranın kurulmasında emek verenlere teşekkür ediyorum. Yeni yılın herkese huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyor; çocuklarımızı bir kez daha yürekten alkışlıyorum. Sizleri çok seviyoruz. İyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz” dedi. Başkan Engin, bireyin ve toplumun gelişmesinde sanatın ve sanat eğitiminin çok önemli olduğunu ifade ederek, Narlıdere Belediyesi olarak kültür-sanat faaliyetlerine öncelik vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Başkan Engin gecenin sonunda, konserin Sanat Yönetmeni Dilek Rodos, Şef Tulio Gagliardo Varas ve asistan şef Ecem İlayda Aşçılar’a çiçek takdim etti. Muhteşem gece, konsere katılan vatandaşların hep bir ağızdan söylediği İzmir Marşı’yla sona erdi.