Onur Şener neden öldürüldü, kimdir? Onur Şener olayı nedir? Hadise ile O Ses Türkiye'de düet yapmıştı...

TAKİP ET

Onur Şener olayı nedir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir eğlence mekanında istek parça nedeniyle çıkan tartışma sonunda mekan çıkışında üç kişi tarafından darp edilen ve ağır yaralanan Müzisyen Onur Şener hayatını kaybetti. Peki Onur Şener olayı nedir, kimdir?

Müzisyen Onur Şener'in hayatını kaybettiğini duyulmasının ardından sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Twitter'da trend topic olan en çok tweet atılan konu olan Onur Şener cinayeti ile ilgili detaylar belli olurken üç kişi gözaltına alındı. Peki Onur Şener olayı nedir? Onur Şener neden ve nasıl öldürüldü?

ONUR ŞENER OLAYI NEDİR? 

Olay Ankara'nın Çankaya ilçesi Çayyolu semtindeki bir eğlence mekanında yaşandı. Müzisyen Onur Şener'den istek parça talebinde bulunan kalabalık bir gruba şarkıyı bilmediğini söyleyerek çalamayacağını ifade eden Onur Şener'e gruptan üç kişi, sözlü tartışmaya girdi. Olay büyürke kavgaya dönüşen olay mekan çalışanlarının araya girmesi ile sonlandırıldı.

Eğlence mekanının kapanması yakın saatten ayrıldıkları öğrenilen grup, bu sırada evine gitmek üzere işyerinden çıkan Onur Şener'e saldırdı. 3 kişi ellerindeki cam şişelerle Şener'i darbetti. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırdı. Boğazından cam parçalarıyla ağır yaralanan ve hastaneye sevk edilen Şener, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayla ilgili üç kişi gözaltına alınırken Onur Şener'in 3 Ekim (Bugün) İkindi namazına müteakip toprağa verileceği öğrenildi.

ONUR ŞENER KİMDİR KAÇ YAŞINDAYDI? 

Müzisyen olan Onur Şener'in 1977 doğumlu olduğu söylenmektedir. Türk Eğitim Derneği (TED) 1995 mezunu olan Onur Şener, çok sevdiği müzikle kariyerine devam etti. Yolu 2013 yılında O Ses Türkiye ve Acun Ilıcalı ile kesişti. O Ses Türkiye programında "Show Must Go On" şarkısıyla hafızalara kazınan Onur Şener, Hadise ile de düet yapmıştı. Şener'in sesi oldukça beğeni toplarken yıllar içerisinde birçok mekanda sahne aldı. Genç müzisyenin evli ve bir kız çocuğu olduğu biliniyor.

 

Onur Şener hadise şarkıcı