Otoyol kenarındaki parçalanmış cesedin kime ait olduğu ortaya çıktı

TAKİP ET

İstanbul'da TEM otoyolu kenarında parçalamış olarak bulunan cesedin, Süleyman Akbaba olduğu ortaya çıktı. Eşi tarafından hakkında kayıp başvurusu yapılan Akbaba'nın parçalanmış cesedinin 8 ayrı poşet içerisine bulunduğu öğrenildi.

TEM Otoyolu Büyükçekmece Beylikçayırı mevkiinde, temizlik işçileri yol kenarındaki ağaçlık alanda poşetler içerisinde ceset parçaları buldu. Durum emniyete bildirilince polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan ön çalışmada, cinayete kurban gittiği belirlenen kişinin kimliği tespit edilemedi.

Olay yerinde yapılan çalışmaların ardından ceset Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Öldürülen kişinin Süleyman Akbaba olduğu anlaşıldı. Akbaba’yı bir akrabasının teşhis ettiği öğrenildi.

ÖLDÜRÜLÜP ATILDI 
Cesedi parçalara ayrılan Akbaba'nın bir süre önce esrarengiz şekilde ortadan kaybolduğu, eşinin ise kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

BAŞKA YERDE ÖLDÜRÜLDÜ
Cinayet masası ekipleri cesedi parçalanan kurbanın, başka bir yerde öldürüldüğü daha sonra yol kenarındaki çalılık alana atıldığı üzerinde duruyor.

SÖZCÜ

i̇stanbul ceset ki̇me ai̇t olduğu beli̇rlendi̇