Ozan Güven'in avukatı fotoğrafların incelenmesine karşı çıktı

TAKİP ET

Ozan Güven'in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darbettiği iddiasıyla yargılandığı davaya, Bulutsuz'un darbedilmiş fotoğraflarının photoshop olduğu iddiası ve söz konusu fotoğrafların gerçekliğiyle ilgili rapor alınması isteği damga vurdu. 

Ozan Güven'in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darbettiği iddiasıyla yargılandığı davaya, Bulutsuz'un darbedilmiş fotoğraflarının photoshop olduğu iddiası ve söz konusu fotoğrafların gerçekliğiyle ilgili rapor alınması isteği damga vurdu. 

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde önceki gün görülen duruşmaya taraf avukatları katıldı.

Ozan Güven’in geçen günlerde verdiği bir röportajda eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un yüzündeki ve vücudundaki izlerle ilgili “Yakında hepsi bitecek az kaldı, Deniz Bulutsuz’un mahkemeye sunduğu bütün fotoğraflar photoshop, montaj olduğu mahkeme tarafından açığa çıkacaktır” demesi üzerine, Bulutsuz’un avukatları darp fotoğraflarının bilirkişiye gönderilerek gerçekliğinin araştırılmasını istemişti.

“FOTOĞRAFLAR İNCELENSİN”

Deniz Bulutsuz’un avukatı Mustafa Kurtuluş bu iddiayı hatırlatarak, “Celse arasında bir flash bellek sunmuştuk, dosyaya sunmuş olduğumuz fotoğrafları içermekteydi. Sanık Ozan Güven’in bu fotoğrafların gerçek olmadığına ilişkin beyanları vardı. Gerçek olup olmadığı photoshop olup olmadığı şeklinde rapor alınmasını istiyoruz” dedi.

Sanık Ozan Güven’in bu iddiaları basına demeç olarak vermesine rağmen avukatı  fotoğrafların araştırılması talebine karşı çıktı.

Mahkeme ise Bulutsuz’un psikolojisine ilişkin Adli Tıp raporunun dönüşünün beklenmesine ve fotoğrafların gerçek olup olmadığı yönüyle bir  incelemeye yer olmadığı, dava dosyasında kişilerin yaralanmasıyla ilgili rapor mevcut olduğundan ve bu raporun dosyaya katkı sağlanamayacağı değerlendirildi.

Duruşma ertelendi.

“ADLİ TIP KAYITLARINDA BU FOTOĞRAFLAR VAR”

Deniz Bulutsuz’un avukatı yaptığı açıklamada, “Hastane kayıtlarında ve hatta adliyedeki Adli Tıp şubesinde dahi mevcut fotoğraflar için ‘fotomontaj, makyajlı, sahte’ diyen Ozan Güven’e karşı biz ‘inceleme yapılsın böyle iddia edilmekle kalınmaz, gerçek ortaya çıksın’ dedik. Bu defa onlar fotoğrafların incelenmesine karşı çıktı” dedi.

NE OLMUŞTU?

Oyuncu Ozan Güven’in eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz, Güven’in kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Güven hakkında istanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, “hakaret”, “kasten yaralama” ve “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

Ozan Güven’in de karşı şikayet dilekçesi vermesi üzerine Deniz Bulutsuz hakkında “yaralama” suçundan dava açılmıştı.

Sözcü

Ozan Güven Deniz Bulutsuz