ÖZEL HABER/ Başkan Türkbay gönüllüler ile kahvaltıda buluştu: İzmir sizinle gurur duyuyor!

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabağlar İlçe Başkanlığı pandemi sürecinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından çağrısı yapılan 'Biz Varız' kampanyasına destek olan Karabağlarlı  gönüllüler ile teşekkür kahvaltısında bir araya geldi. CHP Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay tarafından düzenlenen kahvaltıda, İzmirlilerin sağlıklı bir pandemi süreci geçirmesi için çaba gösteren Karabağlarlı gönüllülere teşekkür plaketi verildi.

Oktay Güçtekin / COVİD-19 pandemisinin ülkemizde de görülmesinin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi İzmirliler için erzak ve gıda yardımında bulunma kararı almıştı. Alınan karar sonrası ise “Biz Varız” çağrısında bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmirlilerden destek istemiş ve iyilik hareketi İzmir’de çığ gibi büyümüştü. Başkan Soyer’in çağrısına birçok ilçe gibi Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar İlçe Başkanlığı da sessiz kalmadı. Pandemi sürecinde İzmir Fuarı 1 Nolu Hol’de  toplanan erzakların paketlenmesine neredeyse her gün destek sağlayan CHP Karabağlar ilçe örgütü, kiraz hasadı olmak üzere, her etkinlikte katılımlarıyla önder olmayı başardı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yardıma giden ekiplere her fırsatta desteğini esirgemeyen CHP Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay da “Yeni normal” süreci ile birlikte Karabağlarlı gönüllülere teşekkür kahvaltısı düzenledi.

Kahvaltıya CHP Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay’ın yanı sıra Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP İzmir İl Başkan Yardımcıları Kemal Özdönmez ve Özkan Tice ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Bülent Sözüpek’te katıldı.  Pandemi sürecinde yoğun bir çaba sarf eden gönüllüler ile birlikte kahvaltıda buluşan Başkan Türkbay “Bu süreçte hakkınız kesinlikle ödenmez. Sizler İzmir’e var gücünüz ile sahip çıkarak Karabağlar’ı gururlandırdınız. İzmir sizinle gurur duyuyor” diye konuştu.

“Hakkınız ödenmez”
Türkbay ayrıca; Bu kahvaltı mütevazi bir kahvaltı. Kendi içerimizde Büyükşehir Belediyesi’nin 1 Nolu Hol’de paketleme çalışmalarına giden, yardıma giden, dışarıda kendi çabaları ile kimseyi incitmeden, insanların iyiliği için çalışan arkadaşlarımız için düzenlediğimiz bir kahvaltıydı. Bugün unuttuklarımız olabilir, onlardan özür diliyorum. Hakkınız ödenmez, size binlerce teşekkür ediyorum” dedi.

 
Bu süreçten alnının akıyla çıktı
Konuşma yapan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise CHP’li belediyelerin pandemi sürecini yüzlerin akıyla atlattığını söyledi. Selvitopu;  Herkesin eline emeğine sağlık. Pandemi sürecinde belediyelerimiz partimiz büyük bir mücadele verdi ve CHP örgütü bu süreci alnının akıyla çıktı. Bunda herkesin emeği var. Sizlerinde çok büyük emekleri var. Herkese emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim” diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından ise Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, CHP İzmir İl Başkan Yardımcıları  Özkan Tice ve Kemal Özdönmez gönüllülere plaketlerini taktim etti.

chp karabağlar kahvaltı buluştu teşekkür plaket gönüllü muhittin selvitopu mehmet türkbay