ÖZEL HABER / CHP Karabağlar'dan örnek dayanışma: "Bir el de sen uzat" kampanyası 120 aileye ulaştı

TAKİP ET

CHP Karabağlar İlçe Örgütü önemli bir dayanışmaya imza attı. Kurban Bayramı dolayısıyla evlerine et giremeyen vatandaşları unutmayan ilçe örgütü, İnsan Hakları ve Sosyal Yardımlaşma Komisyonu Başkanı Betül Aksungur ve komisyondan sorumlu yönetici Başar Sözbir'in yöneticiliğinde 'Bir el de sen uzat' kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında 120 aileye 1 kilo halinde paketlenmiş et dağıtıldı.

Oktay Güçtekin / Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar İlçe Başkanlığı İnsan Hakları ve Sosyal Yardımlaşma Komisyonu Başkanlığı “Bir el de sen uzat” sloganı ile Kurban Bayramı’nda evlerine et giremeyen vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı. Öncelik olarak Karabağlar’da yaşayan Şehit Ailelerine yardım yapılması planlanan kampanyada, ihtiyaç sahibi ailelere bir kiloluk et yardımında bulunuldu. Konuyla ilgili gazetemize konuşan CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı İnsan Hakları ve Sosyal Yardımlaşma Komisyonu Başkanı Betül Aksungur kampanyanın Kurban Bayramı süresince devam edeceğini söyledi.

“120 Kilo et satın alındı”
Kurban Bayramı’nda evlerine et giremeyen vatandaşları unutmadıklarını ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar İlçe Başkanlığı İnsan Hakları ve Sosyal Yardımlaşma Komisyonu Başkanı Betül Aksungur, toplanan para ile 120 kg et alındığını söyledi. Aksungur “CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı İnsan Hakları ve Yardımlaşma Komisyonu Başkanlığı olarak “Bir el de sen uzat” sloganı ile bir yardım kampanyası hazırladık. İlçe örgütümüzün katkıları ile birlikte de 6 bin TL civarında bir para topladık. Topladığımız bu parayla birlikte de 120 kilo et  satın aldık. Alımların yapılmasından önce de zaten Karabağlar’da bulunan ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi işlemini de gerçekleştirmiştik. Alımın ardından Karabağlar İlçe Örgütü adına ihtiyaç sahiplerine yardımlarımızı gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

“4 gün ile sınırlı”
Yardım kampanyasının sadece Kurban Bayramı süresince devam edeceğini söyleyen Aksungur sözlerine şöyle devam etti; “Bir yardım eli de sen uzat” kampanyamız sadece Kurban Bayramı süresince geçerli olacaktır. Sonrasın yine komisyon olarak biz de CHP İlçe Başkanlığımız da farklı projeler yürütmeye devam edeceğiz. Ancak bu mevcut kampanyamız sadece 4 günlük bayram süresi içinde geçerli olacaktır. Bu süreç içerisinde kurban kesen Karabağlarlı vatandaşlar da bize etlerini getirmeleri halinde biz onlar adına bu dağıtım işlemini gerçekleştirmeye devam edeceğiz”

"Öcenlik Şehit Ailelerinde"
Önceliklerinin Şehit Aileleri olduğunun altını çizen Aksungur, 120 aileye yardım ulaştırdıklarını söyledi. Aksungur “Biz bu süreçte elimizden geldiği kadar ailelerimize yardım etmeyi amaçlık. Ve şuan itibari ile yaklaşık olarak 120 aileye 1 kilo halinde paketlenmiş etleri ulaştırabildik. Tabii ki biz bu kampanyamızda öncelik olarak Karabağlar’da yaşayan Şehit Ailelerimize verdik,  sonrasında ise ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmayı başardık” diye konuştu.
 

chp karabağlar ilçe örgütü yardım kampanyası bir el de sen uzak