ÖZEL HABER - Gaziemir Kaymakamı'ndan, AKP İlçe Başkanına Sosyal "Vefa" plaketi!

TAKİP ET

Gaziemir Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılanması amacıyla siyasi partilerden bağımsız bir şekilde kurulan Sosyal Vefa Grubu çalışmaları için, AKP İlçe Başkanlığı'na teşekkür plaketi verdi. Plaketi sosyal medya hesabında paylaşan Kaymakam Üçer, bu vesile ile İlçe başkanlığına seçilen Serdar Muçay'a hayırlı olsun dediklerini belirtti.

İzmir Gündemi - 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için Kaymakamların koordinasyonunda oluşturulan, İlçe Vefa Sosyal Destek Gruplarında polis, jandarma, zabıta, AFAD, Kızılay ve gönüllü sivil toplum kuruluş çalışanları tarafından kuruldu. Birçok vatandaşın da dışarıdan gönüllü olarak destek verdiği Sosyal Vefa grubu için Gaziemir Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer ilginç bir harekete imza attı. Kaymakam Üçer partilerden bağımsız bir şekilde oluşturulan Sosyal Vefa Grubu için AKP Gaziemir İlçe Başkanlığına teşekkür plaketi verdi. 15 Haziran tarihinde AKP İlçe binasına giden Kaymakam Üçer, plaket verimini kendi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu. Kaymakam Üçer yaptığı paylaşımda ayrıca “ AKP ilçe başkanlığına getirilen Serdar Muçay ve ekibine bu vesile ile hayırlı olsun dedik” ifadelerini kullandı.
 
İşte Gaziemir Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer’in o paylaşımı;
Pandemi sürecinde Vefa Gruplarımıza destek veren kişi ve kuruluşlara teşekkür ziyaretlerimiz kapsamında bugün esnaflarımızdan Uğur Yenen beye, ardından Ak Parti ilçe teşkilatına giderek plaket verdik. Bu vesileyle Ak Parti ilçe başkanlığına getirilen Serdar Muçay ve ekibine de hayırlı olsun dedik. Allah çalışmalarımızda emeği geçen herkesten razı olsun.