Özgü Namal yürekleri dağladı! Anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı: 5 dakika içinde her şeyimi kaybettim

TAKİP ET

Özgü Namal yürekleri dağladı. Anlatırken sesi titredi, gözyaşlarına hakim olamadı. Ünlü isim "5 dakika içinde her şeyimi kaybettim" dedi. İşte detaylar...

Özgü Namal yürekleri dağladı. Anlatırken sesi titredi, gözyaşlarına hakim olamadı. Ünlü isim "5 dakika içinde her şeyimi kaybettim" dedi. İşte detaylar...

Kurtlar Vadisi'nde hayat verdiği 'Elif Eylül' karakteriyle hayran kitlesini büyüten Özgü Namal, eşinin hayatını kaybetmesiyle ilgili yaptığı konuşmayla yürekleri dağladı.

Eşini kaybettikten sonra ekrandan  tamamen kopan ve saçlarını bile boyatmadan uzun bir yas dönemine giren ünlü oyuncu yakında Kızıl Goncalar dizisiyle ekrana dönecek.

Emir Ersoy'un sahnesine davet edilen Namal, eşiyle ilgili konuşurken "5 dakika içinde her şeyimi kaybettim" dedi.

"5 DAKİKA İÇİNDE HER ŞEYİ KAYBETTİM"

Özgü Namal konuşmasında "Biliyor musunuz hayat 5 dakika... 5 dakika sonra hayatınızı, sevdiğinizi herkesi kaybedebilirsiniz. Ben bunu yaşadım 5 dakika içinde her şeyi kaybettim. Hayatım sonsuza kadar değişti... Sevdiklerinizin kıymetini bilin" dedi.

ÖZGÜ NAMAL KİMDİR?

Özgü Namal, 28 Aralık 1978 tarihinde İstanbul'un Üsküdar ilçesinde dünyaya geldi. Namal, baba tarafından Makedonya Üsküp göçmeni, anne tarafından ise Yunanistan Selanik göçmenidir. Annesi Akile Namal emekli devlet memuru, babası Kubilay Namal emekli tüccardır.

Özgü Namal, Üsküdar Cumhuriyet Lisesi'nden mezun olurken, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde tamamladı. Ardından Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldı.

1997 yılında Masal Gerçek Tiyatrosu'nda çocuk oyunlarıyla tiyatroya başladı. Aynı yıl ilk kez 'Beşibiryerde' televizyon dizisiyle ekranda oyunculuk deneyimi yaşadı. 1999 yılında 'Kerem' isimli sinema filmiyle ilk kez beyazperdede rol aldı.

2003-2005 yılları arasında 'Kurtlar Vadisi' dizisinde 'Polat Alemdar'ın sevgilisi 'Elif Eylül' rolüyle büyük bir şöhret kazandı.

2005'te, 'Kiralık Oyun' adlı tiyatro oyunundaki performansıyla Afife Tiyatro Ödülleri'nde yardımcı rolde 'Yılın En Başarılı Müzikali' ve 'Komedi Kadın Oyuncusu' ödülüne layık görüldü.

2014-2015 yıllarında 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasında jüri olarak yer aldı.

Namal, son olarak 2014 yılında rol aldığı 'Yalnız Kurt' dizisi ve 'Benimle Var mısın?' sinema filminden sonra herhangi bir projede rol almadı. 

www.medyatava.com

özgü namal