Özgür Özel'den emekli ikramiye tepkisi: "Yazıklar olsun Recep Tayyip Erdoğan"

TAKİP ET

İzmir'de CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ilçe örgütlerini ziyaret ederek Bergama'da halka seslendi. Özgür Özel, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emekli ikramiyesini üç bin lira olarak açıklamasına sert tepki gösterdi.

İzmir'de CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ilçe örgütlerini ziyaret ederek Bergama'da halka seslendi. Özgür Özel, Ak Parti'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emekli ikramiyesini üç bin lira olarak açıklamasına sert tepki gösterdi.

ASGARİ ÜCRET VE YAŞAM PAHALILIĞINA DİKKAT ÇEKEN ÖZEL: "17 BİN LİRA OLMALI"

Asgari ücretin 17 bin lira olduğunu savunan Özgür Özel, yaşam pahalılığına dikkat çekerek, "Biz 17 bin lira olmasını savunuyoruz. ‘17 bin lira yapamayız. Beş bin lira yapacağız’ diyorlardı. Az önce açıklamış üç bin lira yapmış, üç bin lira. Bu kadar yoksulluk, bu kadar enflasyon, bu kadar yaşam pahalılığı varken, bir kilo et 600 lira olmuşken yapa yapa bayram ikramiyesine yaptıkları zam bin lira. Yazıklar olsun Recep Tayyip Erdoğan." dedi.

AKP'NİN BELEDİYE ADAYI İTHAL EDİLMİŞ VE KAYYUM OLARAK NİTELENDİ

AKP'nin seçimde gösterdiği belediye başkan adayı Sadık Doğruer'i "ithal edilmiş" ve "kayyum" olarak nitelendiren Özgür Özel, belediyede yapılan toplu iş görüşmesine dışarıdan getirilen adayın katıldığını belirtti.

Özel, "Bugün geliyorum baktım başkan adayı değişik. Dışarıdan bir tane ithal aday getirmişler. Bergamalının seçtiği adaya sanki kayyum atamışlar gibi." dedi. 

ÖZEL'DEN BELEDİYE İŞ GÖRÜŞMESİNE İLİŞKİN ELEŞTİRİLER: "KARAR BERGAMALILARIN"

Özgür Özel, AKP'nin belediye başkan adayını eleştirerek, "Bugün geliyorum baktım başkan adayı değişik. Bergamalının seçtiği adaya sanki kayyum atamışlar gibi. Seçime 45 gün var. Dün belediyede toplu iş sözleşmesi var. Mevcut başkan ortada yok, AK Parti'nin dışarıdan gelen adayı toplu iş görüşmesi yapıyor. Bergamalılar karar veriyor ona Bergamalılar!" dedi.

abcgazetesi.com

chp özgür özel