Özkan'dan STK'lara Ziyaret

TAKİP ET

Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, Menderes'te bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Vekili Özkan, ilçe genelinde ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaret kapsamında, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Sarıkaya, Ziraat Odası Başkanı Kadir Telli, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Vahdettin Akdeniz, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Gemici, İlçe Tarım Müdürü Oktay Sezgin’e, tek tek ziyaret gerçekleştirerek, ilçedeki sorunların çözümü noktasında fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Vekili Özkan STK’ların Önemine Değindi

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde Sivil Toplum Kuruluşlarına verdikleri öneme değinen Başkan Vekili Özkan, ilçenin sorunlarının çözüm noktasında STK’lar ile birlikte çalışmayı ciddi anlamda önemsediklerini, STK’ların ilçe Esnaf’ının ve dolayısıyla vatandaşın da nabzını yakından bilen kuruluşlar olduğunu vurguladı. Başkan Vekili Özkan, bu anlamda kendilerine direk bilgi sağladıkları ve yönlendirmeleri için teşekkür ederim dedi.

Başkan Vekili Özkan’a Teşekkür

STK Başkanları; Başkan Vekili Özkan’a, ilçenin gelişimi için atılacak her türlü adımda Menderes Belediye’sinin yanında olduklarını söyleyerek, ziyaret ve fikir alışverişlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini ilettiler.

Erkan Özkan menderes belediyesi