Pırlanta küpelerde dev indirim!

TAKİP ET

Yeni tasarımlarıyla en çok konuşulan ve vazgeçilmez pırlanta modelleriyle tercih edilen mağaza, üretiminde farklı karat seçeneklerini de bulunduruyor.

Herkese uygun tasarım pırlanta küpe modelleriyle baş döndürmeye devam ediyor. Birçok kişinin zevkine göre tasarlanmış pırlanta küpeler hem ekonomiyi sarsmayan hem de beklentiyi en iyi şekilde karşılar. Yaklaşan 14 Şubat sevgililer günü için en özel hediye seçenekleriyle alıcıların tercih sebebidir. 

Ünlü isimlerinde tercih ettiği pırlanta küpe modelleri indirim avantajlarıyla da alıcılarını bulmaktadır. Garanti sertifikalı ürünleriyle güven veren firma, kapıya kadar hızlı kargosuyla ulaştırmaya devam ediyor. Her yıl özel günler için yeni tasarımlarıyla yeni modelleri koleksiyonuna ekleyen firma ürünleriyle dikkat çekmeye devam eder. 

Pırlantalarda İnanılmaz Fırsatlar

Pırlantanın doğru adresi olan Blue Diamond, pırlanta alıcıları için büyük indirimler sağlamaya devam eder. İndirim avantajları ise %50+ %10 ekstra indirim ile müşterilerin pırlanta küpeler de ve diğer pırlanta ürünleri için müşterilerini bekleyen ürünlerde fırsatlar devam eder. 

 

İstenilen tarzda üretilmiş küpe çeşitleri ise; tektaş küpeler, tasarım küpeler, renkli taşlı küpeler ve gümüş küpeler olmak üzere dört çeşittir. Yaklaşan sevgililer gününe özel tasarımlarıyla alıcıların başını döndüren seçenekler oldukça talep gören ürünlerdir. Seda Sayan’ın da her zaman tercih ettiği firmanın pırlanta küpeleri özel üretimdir. İlk kez siteye üye olanlar ise 100 TL hediye çekini kazanır. Üyeler için birçok avantaj da sunar.

Göz Alıcı Pırlantalar

Birçok seçenekle alıcının başını döndürmeye devam pırlantalar, kadınların vazgeçilmez rüyasıdır. Herkese uyun fiyatlı modelleriyle şık tasarımın adresi Blue Diamond, sevilen pırlanta küpeleriyle alıcılarını buluyor. Herkesin tarzını yansıtacağı pırlanta küpe çeşitleri özel günler için yeni tasarımlarıyla kadınların ilgi odağı olmaya devam eder. 

Kaliteli üretimin göz alıcı tasarımlarıyla alıcıyı buluşturan firma, hızlı ve sigortalı kargosu ile hem müşteriye güven veriyor hem de kapıya teslim ile müşterisini yormadan gönderimini sağlıyor. Müşteri memnuniyeti firma için öncelikler arasındadır. Yaklaşan hediye seçenekleri arasında en özel ve anlamlı bir hediye olan pırlanta küpeler en güzel kombin seçenekleriyle de sunulur.