Rimay İnşaat'tan şehrin gizli bahçesinde bir villa projesi

TAKİP ET

Genç işadamı Mehmet Cem Şişman'ın 2018'de faaliyete geçen şirketi Rimay İnşaat, nefes kesen villa projesi Villarima Kaleköy'ü İzmirliler ile buluşturuyor. 

Pandemi sürecinin etkileri devam ederken, 30 Ekim’de İzmir’de yaşadığımız deprem felaketi ile İzmir halkının satın alma öncelikleri ve kriterleri büyük oranda değişti. Çok katlı yapılardan, müstakil yapılara; toplu kullanılan sosyal alanlardan özel alan taleplerine evrilen kullanıcı istekleri İzmir piyasasında karşılığını bulmakta zorlandı. Rimay İnşaat’ın bu staleplere deva niteliğindeki projesi Villarima Kaleköy; hem şehre yakın hem de doğa içinde müstakil bir yaşam vadediyor. Menemen Villakent’te konumlandırılan, 150 bağımsız bölüm ve çarşı alanından oluşan projede müstakil villalar, ikiz villalar, özel terası ve bağımsız girişleri olan 2 veya 3 katlı villalar olmak üzere alternatif modeller bulunuyor.

Başarılı işadamı Mehmet Cem Şişman; uzun yıllardır inşaat ve yapı sektörünün önde gelen firmalarında üst düzey yönetici olarak görev yapmış, sektörel tecrübesi ve yenilikçi bakış açısıyla birçok projede imzası bulunan bir girişimcidir. Yeni projesi şirketi Rimay İnşaat ve yeni projesi Villarima Kaleköy’den şöyle bahsediyor: “Doğru hamlelerle kontrollü büyümeyi hedef alıyoruz, yıllara endeksli periyodik gelişim planlarımız hazır, sektörden öğrendiklerimizi sahada tecrübe ettik, şimdi özünde dev bir proje olan Villarima ile İzmir’de fark yaratacağımıza inanıyoruz.

Covid-19 süreci inşaat sektöründe dengeleri değiştirmişti, üzerine kentimizde meydana gelen deprem afeti de herkes için sarsıcı oldu. Hepimizin satın alma öncelikleri değişti, farkındalıklar oluştu ve yeni gereksinimler ortaya çıktı. Biz bu beklentiye cevap vermek adına Villarima projemizde yeni normale uygun sosyal alanlar inşaa ediyoruz. Her hane için kendine ait bir bahçe, sadece hane halkının kullanacağı girişler oluşturduk. Homeofis olarak kullanılabilecek alanlar ile site sakinlerine çalışma alanları yarattık. Hızlı şehirleşmenin sonucu olarak, doğaya duyulan bir özlem var, Villarima’nın da geniş bahçeleri ve peyzaj alanları olması ile birlikte bulunduğu mahallenin %85 in yeşil alandan oluşması misafirlerimizi büyüleyen detaylardan. Tüm bunlara ek olarak; ülkemizin bir deprem kuşağı üzerinde konumlandığını biliyoruz ve tüm projelerimizde arsa seçiminden, malzeme kalitesine kadar her detayda bu bilinçle hareket ediyoruz. Projelerimizle ilgilenen herkese bu konuda şeffaf davranıp istedikleri tüm doneleri gönül rahatlığı ile sunuyoruz.”

Villarima Kaleköy projesinin, insan odaklı ve yeşil bir proje olmasıyla fark yarattığını belirten Rimay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cem Şişman “Villarima Kaleköy sadece villa bahçelerindeki yeşil alanlarla, ortak iç bahçelerle değil, hemen önünde yer alan 45 bin metrekarelik park ve 20 yıllık ağaçlardan oluşan koru ile de doğayı evinize taşıyor. Bölgenin en temiz havasının bulunduğu lokasyonda konumlanan, tüm odalarında sanki bir ormanın içindeymişsiniz hissi uyandıran manzaraya sahip” dedi.

 

DOĞAYA AÇILAN KAPILARDA İLK ANAHTAR TESLİMİ MART 2021’DE
Villarima Kaleköy; ödüllü mimarların imzasını taşıyan; her mevsim yaşayabileceğiniz kadar şehre yakın, Karșıyaka’ya da Foça’ya da 20 dakika mesafede toplu taşımaya, eğitim ve sağlık kurumlarına yakın, çocuklarınızın yemyeşil bahçelerde özgürce oynayacakları bir villa projesidir. Alaçatı’dan getirilen taşlarla kaplanmış bina cepheleri, bahçe duvarlarında kullanılan Foça taşları ile rüstik dokunuşların modern mimari ile buluştuğu sakin ve huzurlu bir tasarıma sahip olan Villarima Kaleköy, Villakent’in estetik dokusuna da değer katıyor.

 

Artan talep nedeniyle planlanan tarihten önce satışa çıkan Villarima Kaleköy; sakinlerini çok bekletmeden teslimlere başlıyor. Belirlenen programa göre, üçer aylık periyotlarla villa teslimleri başlayacak olup; en erken teslim Mart 2021’de. Hemen tapu fırsatı sunduklarını belirten Şişman; “Güzel İzmir'e yakışan çok güzel bir proje inşa ediyoruz.  Ege'ye has ağaçlar ve bitkilerle süslenen projemiz İzmir'in yanı başında yaz-kış yaşanabilecek bir merkez olacak. İzmir’in değer kazanan semtlerinden Villakent’te; Ege ve Akdeniz’in tarihi güzelliklerini modern mimariyle birleştirdik. Bütün evler güneye bakıyor. Kalitesi, konumu ve konforuna göre daha makul, ulaşılabilir bir fiyat politikası izledik. Depremden sonra bahçeli müstakil konutlara talep yoğunluğundan dolayı erken teslim yapacağız” dedi.










 

inşaat rimay yapı ev satılık villa projesi