Rus modelin sır ölümü… Son görüntüsü ortaya çıktı

TAKİP ET

İstanbul Şişli'de kaldığı otelden aşağı düştüğü öne sürülen yabancı uyruklu kadın hayatını kaybetti. Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmada genç kadının gerçek kimliği tespit edildi. Ölen kişinin 24 yaşındaki Rus vatandaşı Sofia Olifrenko olduğu ortaya çıktı. Ayrıca Olfirenko'nun ölmeden önceki son görüntüsü de ortaya çıktı.

Görüntüde Olifrenko'nun sendeleyerek yürüdüğü anlar güvenlik kameralarına yansıyor. Konuyla ilgili gözaltına alınan F.K. emniyetteki ifadesinde; "Dışarda perişan halde gördüm, birlikte otele gittik. Odada biraz kaldıktan sonra dışarı çıktı bende peşinden gittim. Kendini aşağı attı" dediği öne sürülmüştü. F.K. işlemlerinin ardından serbest kalmıştı.

Olay, önceki gün gece saat 01.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Nakiye Elgün Sokak'ta bulunan otelde meydana geldi. İddiaya göre, otelde kalan yabancı uyruklu kadın, henüz belirlenemeyen nedenle yüksekten düştü. İhbar üzerine olay yerine, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemelerde Aleksandra V. adına kayıtla otele giriş yaptığı öğrenilen Rus uyruklu kadının gerçek kimlik tespiti için çalışmalar başlatıldı. Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda hayatını kaybeden kişinin 24 yaşındaki Rus vatandaşı Sofia Olifrenko olduğu ortaya çıktı.

"ÇATIYA ÇIKTI KENDİNİ ATTI"

Olay yerine gelen savcı ile olay yeri inceleme ekipleri otel ve çevresinde incelemelerde bulunmuş konuyla ilgili genç kızla otele gelen F.K. da gözaltına alınmıştı. F.K. emniyetteki ifadesinde.; "Rum mezarlığının orada gördüm. Yürüyecek durumda değildi. Birlikte otele gittik. Odada uyuduk. Ardından sakince kapıdan çıktı ben de arkasından çıktım. Çatıya gidip kendini aşağı attı" dediği öne sürüldü. Gözaltına alınan F.K. işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Öte yandan Sofia Olifranka'nın ölmeden önceki son görüntüsü de ortaya çıktı çıkan görüntülerde Sofia Olfrenko'nun sendeleye sendeleye yürüdüğü ve güçlükle ayakta durduğu görülüyor. Olifrenko'nun kesin ölüm nedeni yapılan incelemelerin ardından çıkacak raporla belli olacak.

EŞİ SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Olifrenko'nun kendisi gibi model olan eşi Istvan Sarkozy sosyal medya hesabından eşiyle çekildiği bir fotoğrafı paylaşarak "Sofia benim için ne kadar önemli olduğunu kelimelerle tarif edemem ve beni ileriye götüren her şey olduğunu, motivasyonum, yaşam motorum, başıma gelen en iyi şeydin. Ve şimdi sonsuza kadar gittin. Beni terk ettin. Burada gözyaşları içinde ve kırık bir kalple. Cennete hayırlı yolculuklar dilerim sevgili eşim" yazdı. Sofia Olifrenko'nun ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜLERİ ÇIKTI

Rus model Sofia Olifirenko’nun Şişli’deki otelden ölmeden hemen önce kaydedilen görüntülerine tv100 muhabir Devrim Tosunoğlu ulaştı.

Görüntülerde Sofia Olifirenko üzgün bir yüz ifadesi ile otele giriş yapıyor. Olifirenko’nun aldığı ilaçlar nedeniyle otele giriş yaptığı sırada yalpalaması dikkat çekiyor.

Odatv.com

rus model sır ölüm istanbul şişli