Sandal'dan MHP'li vekile sert sözler: Bilerek ve isteyerek yapıyor

TAKİP ET

MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu sosyal medya hesabı üzerinden Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ı Atatürk fotoğrafı üzerinden eleştirmişti.

İzgündemi- Tamer Osmanağaoğlu'nun iddialarına Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal sert tepki gösterdi.

"BİLEREK VE İSTEYEREK YAPILIYOR"

Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal: "Bir dernekten bize bir hediye gelmiş. Arka fonada Türk Bayrağımız ve Atatürk'ümüzü koymuşlar. Bizde hediyeyi alıp oraya koymuşuz. Bir kızımızda bizi ziyarete geldi. MHP'li vekilde işte CHP zihniyeti diye açıklama yapıyor. Fotoğraf çekilince sadece Atatürk gözükmüş. Üst taraftada Kemel Bey. Diyor ki Atatürk'ü yere indirmişler. Aslında işin gerçeği belli. Atatürk bizim makam odamızın arkasında. Gelen hediye belli.  Benim fotoğrafım. Bunu bilerek ve isteyerek yapılıyor.  Ben bu vekili aradım ve yanlış anlama var dedim.  Fotoğrafları ona attım. 2 gündür ses yok. Bu ülkede Atatürkçü olmak sözle olmaz. Bu ülkede Atatürkçü olmak yürek işidir ve ahlak ister" dedi.

NE OLMUŞTU?

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanoğlu bir fotoğraf üzerinden Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal için: " Fotoğraf bugünkü CHP’nin özetidir. CHP’li Bayraklı Belediye Başkanının odası! Gazi Paşa’nın mirasını hiç eden Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafları duvarda asılı,İzmir’in hemşerisi olmakla övünen,Cumhuriyet’imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafı ise yerlerde.Yazıklar olsun" ifadelerini kullanmıştı.

mhpli vekil bayraklı belediyesi serdar sandal tamer osmanoğlu