Sedat Peker'den "yeni kasetler yolda" sinyali...

TAKİP ET

Sedat Peker paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak Gazeteci Zafer Arapkirli'nin yazısına cevap veren Peker, yeni kasetlerin geleceğine ilişkin sinyal verdi.

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan ve BAE'de bulunduğu belirtilen Sedat Peker, Cem Küçük'ün kendisini hedef almasına karşın Cem Küçük’ün çalıştığı kurumun üst düzey yöneticisinin içinde bulunduğunu iddia ettiği ve üç erkeğin yer aldığı cinsel ilişki görüntülerini sosyal medya üzerinden sızdırdı.

Gündeme bomba gibi düşen ve sosyal medyayı sallayan görüntülerle ilgili gazeteci Zafer Arapkirli "Yanlış yollar" başlıklı bir tweet dizisi yayınladı. 

"Biz ‘rejimin açık ve derin temsilci ve destekçilerinin’ yönetim kurulu odalarında ya da başka mahfillerde neler çevirdiğini merak ediyoruz." diyen Arapkirli’nin yazısında özetle şu ifadeler yer alıyor:

"BİZ YÖNETİCİLERİN KUL HAKKI İLE İLGİLERİNİ MERAK EDİYORUZ"

"Peker'in de zaman zaman vurguladığı üzere, "insanların özel yaşamları ve belden aşağısı ile ilgili sicilleri" ile uğraşmak etik değil. Kim olursa olsun. Bizler filanca holdingin yöneticilerinin, "kul hakkı-yetim hakkı" ile ilgilerini merak ediyoruz"

"REJİMİN TEMSİLCİLERİNİN NELER ÇEVİRDİĞİNİ MERAK EDİYORUZ"

"Tekrar etmek gerekirse: Biz "rejimin açık ve derin temsilci ve destekçilerinin" yönetim kurulu odalarında ya da başka mahfillerde neler çevirdiğini merak ediyoruz. "Otel/yatak/tekne odalarında" neler döndüğünü değil."

"BİR KAÇ İ...NİN KASETİNİ YAYINLAMAYACAĞIMIN GARANTİSİNİ VEREMEM"

Sedat Peker, Zafer Arapkirli’nin paylaşımlarından sonra ‘Uzun Çavuş’ adlı twitter hesabından yeni bir açıklama yaptı. Arapkirli’nin kendisini tamamen yanlış anladığını söyleyen Sedat Peker, "Günahsız kimseyi yayınlamak gibi bir merakım yok. Ancak bir kaç i…nin kasetini yayınlamayacağımın garantisini veremem." dedi.

Peker’in açıklamalarının tamamı şu şekilde:

"YORUMUNUZU OKUDUM TAKDİR ETTİM"

"Sayın Zafer Arapkirlien son yayınlanan video ile ilgili yorumunuzu okudum taktir ettim. Retweet yaparak da okunmasını istedim. Ancak siz beni tamamen yanlış anlamışsınız kendi hemcinsinden hoşlananlara LGBT’li birey yani gay denir. Ancak hem kendi hemcinsi ile ilişkiye girip bunu saklayarak diğer gaylere hakaret edip onları şeytanlaştıranlara ise i…e denir."

"BİRKAÇ KASET YAYINLAMAYACAĞIMIN GARANTİSİNİ VEREMEM"

"Benim yayınladığım kaset i…e kasetiydi. Kimsenin yatak odasının meraklısı değilim. Günahsız kimseyi yayınlamak gibi bir merakım yok. Ancak bir kaç i…nin kasetini yayınlamayacağımın garantisini veremem."

"ONLARI ŞEYTANLAŞMIŞ BİR CANLI KARŞILAYACAK"

"Sözlerinize saygı duyuyorum, hatta şapka çıkarıyorum. Karşımdaki insanlar mertçe savaşırsa en mert düşmanı görecekler ancak hile yaparlarsa onları şeytanlaşmış bir canlı karşılayacak. Bende SÖZ NAMUS… Dumanla haberleşmeye YENİLECEKSİNİZ…"

YURT GAZETESİ

sedat peker cem küçük zafer arapkirli uzman çavuş kaset