Sedat Peker'in Radarındaki Cem Küçük'ten Birce Akalay'a Cezaevi Tehdidi: Temkinli Ol

TAKİP ET

Son günlerde Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizilerinde gösterdiği oyunculukla adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Birce Akalay'a Gazeteci Cem Küçük'ten tehditkar mesaj. Yükselen döviz kurundan dolayı bir paylaşım yapan Akalay için Küçük, "Temkinli ol" diyerek gözdağı verdi. İşte Cem Küçük'ün köşesinde Birce Akalay'ı hedef alan yazısı.

Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile herkesin gönlünde taht kuran son dönemlerin en çok konuşulan oyuncuları arasında yer alan Birce Akalay bu defa işi ile değil siyasi bir olaydan dolayı gündeme geldi. Dolar kurunun hızla yükselmesi ve yaşanan enflasyondan dolayı tepki amaçlı bir paylaşım yapan Akalay, hükümete yakınlığı ile bilinen Cem Küçük'ü hedefi oldu. Akalay'a yazdığı köşe yazısında tehditkar uyarılarda bulunan Küçük, "Siz siz olun fazla öz güvenli olmayın. Temkinli olmak daha iyidir." yorumunda bulundu.

EKONOMİK KRİZİ ELEŞTİREN BİRCE AKALAY'I HEDEF ALDI

Geçtiğimiz günlerde enflasyon ve dolar kurunda yaşanan yükselişi bir vatandaş olarak eleştiren Birce Akalay, "Bıktım artık" diyerek ,"Emeğimizin değeri, paramız iyiden iyiye pul oldu. İşçimiz, halkımız sefil oldu. Fakat birileri ülkeyi yemeye ve doyumsuzca satmaya devam ediyor. Yargılanacağınız günleri görebilmek ümidiyle ki göreceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

CEM KÜÇÜK'TEN BİRCE AKALAY'A CEZAEVİ TEHDİDİ

Birce Akalay'ın bu ekonomik krize yönelik yaptığı eleştiri hükümet yanlısı Gazeteci Cem Küçük tarafından köşesine taşındı. Küçük, Akalay'a yaptığı paylaşımdan dolayı gözdağı verirken, bir yandan da Gezi olaylarından dolayı yurt dışına kaçmak zorunda kalmış yada tutuklanan isimler üzerinden tehditkar açıklamalarda bulundu.

20 YILDIR KONUŞANLAR YA KAÇTI YA İÇERİDE!

Cem Küçük, Akalay'a "Hükümeti tehdit etmiş" diyerek yazısında şunlara yer verdi:

"Dün adını gerçekten ilk kez duyduğum Birce Akalay diye biri -oyuncuymuş- hükûmeti tehdit etmiş. Yargılanacaklar demiş. Kimin neyle yargılanacağını dememiş ama muhtemelen ortamlarda konuşulanları aktarmış.

Birce Akalay sosyal medyaya bakıyor. Konuşulanları duyuyor. Hükûmet kesin gidici, diyor. Bunların hepsine bir öz güven gelmiş. Birce Hanım, son 20 yıldır böyle konuşanlar ya içeri girdi, ya kaçtı ya da kariyerleri bitti!

Birce Hanım, bir zamanlar Mehmet Ali Alabora vardı. Gezi’de ağaçların bahane olduğunu söylemişti. Kendisi galiba Londra’da. Siz siz olun fazla öz güvenli olmayın. Temkinli olmak daha iyidir."

karar.com

sedat peker cem küçük Birce Akalay