Şenay sırrı gözleriyle çözecek

TAKİP ET

İzmir'in Konak ilçesi Varyant bölgesinde bir otel odasında kafasına isabet eden tek kurşunla ağır şekilde yaralanan 22 yaşındaki Şenay Ay'ın tedavisi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımında 109 gündür devam ediyor.

4 Ağustos'tan beri bilinci kapalı olan genç kadın mucizevi şekilde uyandı. Henüz konuşamayan genç kadının gözleri ile anne-babasını tanıdığı ve doktarlara karşılık verebildiği öğrenildi. 109 gündür aralanmayan sır perdesi, genç kızın uyanması ile şimdi yeni bir boyut kazandı. Bir çocuk annesi olan genç kadının sağlık durumu hala ciddiyetini korurken doktorların vereceği izne göre olayla ilgili sorulara gözleriyle yanıt vermesinin istenebileceği ileri sürüldü. Bu durumda Şenay Ay'ın olanları gözleriyle anlatabileceği bildirildi.

Öte yandan Şenay Ay'ın kendisine ait silahla intihara teşebbüs ettiğini ileri süren ve halen cezaevinde tutuklu bulunan Muhammet Sayın'ın da genç kadının bir an önce kendisine gelip ifade vermesini beklediği öğrenildi.

"İNTİHAR ETMEDİĞİNİ SÖYLEYEBİLECEK"
25 yaşındaki Muhammet Sayın isimli kişiyi tanımadıklarını ve kızlarının asla böyle bir intihar girişiminde bulunacağına ihtimal vermediklerini belirten baba Rıza Ay ise kızım uyandı ya dünyalar benim oldu. O gülen gözlerini gördük. O uyandığı an dünyanın sahibi gibi hissettim kendimi. Bundan sonra tek isteğimiz çabucak iyileşmesini ve onu Muhammet Sayın'ın vurduğunu söylemesi" dedi. (Fatih Şendil / Yeni Asır)

şenay ay konak silah vurulma