Şenol Aslanoğlu'ndan ilçe başkanlarına kongre talimatı

TAKİP ET

CHP İzmir'de kritik bir toplantı gerçekleşti.

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu kongrelerden sonra ilçe başkanlarıyla buluştu. Masadaki konuların başında da il kongresi vardı.

"FUAR BİZE YAKIŞAN BİR YER"

Konak Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu: “Kongremiz iki gün olacak.15 Eylül ve 16 Eylül’ü öyle güzel planlayalım ki coşku ile geçmelidir. Celal Atik Spor Salonu ve Adnan Saygun Sanat Merkezi’ni uygun bulmadık. Fuar bize yakışacak bir yerdi orayı belirledik.” dedi.

"DAHA HEYECANLI BİR KONGRE PLANLAYALIM"

İlçe başkanlarına talimat veren Şenol Aslanoğlu: “Seçimden sonra bizim omzumuzu düşürmeye çalışanlar var. Ancak bizim amacımız bunları yıkmaktır. 15 Eylül ve 16 Eylül’ü öyle güzel planlayalım ki coşku ile geçmeli.İlçe kongrelerinin çoğu güzel geçti. Bazı arkadaşlarımız 'fazla hareketlilik yok' dedi. Bunlar olabilecek şeylerdi. Şu an daha heyecanlı bir kongre planlayalım. İlçeler olarak partili getirmeliyiz. Bu iki günde İzmir’e verebileceğimiz bir mesaj olmalı. 14’ünde 6 tane noktada sahneler kurarak oradaki ilçe örgütlerinde kutlama yapacağız. Körfezi gören 6 ilçede etkinlikler olsun istiyoruz. Konak, Bayraklı, Karşıyaka, Güzelbahçe gibi ilçelerde lazer gösterileri olacak. Güzelbahçe'de ayrıca balıkçılar ile bir etkinlik olacak.16’sında yarış start alacak. Yeterince tüzük hakkında konuşulmadığı söylendi. Biz il kongresinde bunu konuşmak istiyoruz. 9’u ile 16’sı arasında her ilçe 20 delegenin evini ziyaret etmesini istiyoruz. Bu arkadaşlar kavga etti delege olmak için... O zaman o hakkı onlara vereceğiz. Onlara 100. yaşımızda olduğumuzu anlat ve bizden bir talepleri olduğunu anlatmalarını istiyoruz. Bunu başarırsak 1 milyon kişiye ulaşacağımızı düşünüyorum. Genel başkanımız Aydın’da sokak sokak gezdi. Siz de bunu ilçe başkanları olarak sık sık kullanın. Bu mahalle delegelerini çalıştıralım. İl delegesi arkadaşlarımızda 600 tane var. Bu arkadaşlarımız da seçmenin ve partililerin fikirlerini almalıdır. Esnafı ziyaret ederek halkı ziyaret ederek şehirde 9’u ile 16’sı arası kongre olduğunu hatırlatmalıyız.100.yılı üyelere ve partililere hatırlatmalıyız. Billboardlar ile belediye başkanları arkadaşlarımıza bunu hatırlatacağım. Biz genel başkanımızı ziyaret ettikten sonra İstanbul da gitti diğer illerde başkanımızı ziyaret etti.Bizim öncü olmamız gerekir.” dedi.

"HERKES O ALANDA OLSUN İSTİYORUZ"

Düzenlenecek olan kongre hakkında bilgiler veren CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu: “Kongre yapılacak alanda 22 metrelik bir ışıklı sahne kuracağız. 15 Eylül’de tüzük tartışmaları olacak. Pınar Ayhan Cumhuriyet Hikayeleri anlatacak. Ve yaşayan tüm genel başkanlarımız ile bir panel yapacağız. Ardında da 100.yıl pastası keseceğiz. Herkesin bu etkinliğe katılmasını istiyoruz. Partili yada partili olmayan herkes o etkinlikte olsun istiyoruz.16 Eylül sabah 10:00’da kongre yarışımız başlayacak. Sandık sayısını 16’ya çıkarmayı planlıyoruz.Gece yarılarına kadar perişan olmamak için bunu istiyoruz. Her 15 dakikada bir fuara metro ve ring koyacağız. Uzak ilçeleri merkeze taşıyacağız.Çocuk oyun alanları kuracağız.” dedi.

chp izmir