Serkan Kalmaz Buca için yola çıktı

TAKİP ET

CHP'li Serkan Kalmaz Buca'da aday adaylığı başvurusunu CHP Buca İlçe binasına teslim etti. Kalmaz sosyal medya hesabından başvurusuna dair açıklama yaptı.  Aday adaylık başvurusunu sosyal medya hesabından duyuran Kalmaz, 'Buca benim için sadece bir semt değil aidiyet, birliktelik ve dayanışma demektir' dedi

Esra Açıkyıldız/İzmir Gündemi Buca CHP İlçe binasına başvuru dosyasını teslim eden CHP’li Kalmaz, başvuru heyecanını şu sözlerle belirtti, “Bugün Buca İlçe Başkanlığı'mıza, Belediye Başkanı aday adaylığı için resmi başvurumu yaptım. Bunu sizinle paylaşmanın heyecanını ve haklı gururunu yaşıyorum. Buca, benim için sadece bir semt değil; aidiyet birliktelik ve dayanışma demektir. Buca, çocukluğumun geçtiği, gençliğimi yaşadığım ve ailemi kurduğum topraklardır. Bu büyük ailenin birer mensubu olan sizlere, siyasi yolculuğumda beni bir an bile yalnız bırakmadığınız için teşekkürü borç bilirim.”

KALMAZ: BUCA İÇİN DAİMA EN İYİSİNİ DÜŞÜNECEĞİZ 

Sözünün Buca için daima en iyisini düşünmek olduğunu vurgulayan Kalmaz paylaşımının devamında ise şu sözlere yer verdi,”Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sizler, yeni Türkiye`nin genç evlatları! Yorulursanız dahi beni takip edeceksiniz! Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler asla ve asla yorulmazlar.” sözünden ilham alarak bugün yepyeni bir yola çıkıyorum ve siz değerli hemşerilerime söz veriyorum. Buca’nın genç bir evladı olarak benim sözüm, Buca için daima en iyisini düşünmektir. Benim sözüm, halktan yana olmak ve Buca’yı hak ettiği yere taşımaktır. Benim sözüm, Buca’mıza yakışır bir şekilde faydalı ve kalıcı eserler bırakmaktır.”

serkan kalmaz buca