Şeyma Subaşı'dan ablası hakkında açıklama: Her insanın bir kapasitesi var

TAKİP ET

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, önümüzdeki günlerde nikâh masasına oturacak.

Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sonra Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, önümüzdeki günlerde nikâh masasına oturacak.

Marekeş’te yapacağı düğününün detaylarını geçen günlerde Instagram’da ücretli aboneleriyle paylaşan Subaşı, özel gününde yanında sadece kısıtlı kişinin olacağını, ablası Kübra Açıl’ın o listede olmadığını söyledi.

“Düğünüme ruhu özel insanlar katılacak, ablam dahi hayatımda olmayacak” diyen Subaşı’nın ablasını düğününe davet etmediği iddia edildi.

Subaşı, yeni bir paylaşım yaparak ablasıyla ilgili konuştu:

“Ablamı çok heyecanla, 2-3 ay öncesinde büyük bir mutlulukla düğünüme davet ettim. Ama o bahaneler bularak gelemeyeceğini söyledi. Tabii ki de hayal kırıklığına uğradım, üzüldüm. Ama pek de değil. Neden? İnsanların bir algılama, anlama, her şeyle ilgili kapasitesi var sonuçta. Eğer şimdi karşındaki insan onun kapasitesinin üstünde bir şey beklersen hayal kırıklığına uğramış olursun. Ben hayal kırıklığına uğramıyorum artık.O başka bir bahane bulup, beni başka bir türlü suçlayıp, kafasında kendini rahatlatarak bir şeyler bulabilir. Anlatamıyorum bence, pek anlatmayayım da zaten çok özel konular çünkü. Ama ablam düğünüme davetliydi, kendisi gelmemeyi tercih etti. Bu kadar.”

Sözcü

Acun Ilıcalı Mısırlı Mohammed Alsaloussi Şeyma Subaşı