Somer Şef'in kızı ortaya çıktı: Görenler 'tıpkı babası' dedi

TAKİP ET

İzlenme rekorları kıran MasterChef Türkiye programının son zamanlarda gündemden düşmeyen ünlü jürisi Somer Sivrioğlu'nun şimdiye kadar medyada hiç görünmeyen kızı ortaya çıktı.

Kızıyla olan bir pozunu sosyal medya hesabından paylaşan ünlü Şef’in kızını görenler ‘tıpkı babası’ yorumlarında bulundu.

Masterchef Türkiye programıyla adını duyuran ünlü Şef Somer Sivrioğlu, son dönemde gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz yıl 18 yıllık evliliğini bitiren Somer Sivrioğlu’nun şu sıralara Pınar Kayabaş ile birlikte olduğu biliniyor. Avustralya’da anneleriyle yaşayan çocuklarını özlediğini sıklıkla ifade eden ünlü şef, bugün kızıyla olan bir pozunu takipçileriyle paylaştı.  

"ÇOK ÖZLEM İÇERİR"

Aslı Sivrioğlu'ndan Deniz ve Derin adında 2 çocuğu olan Somer Sivrioğlu, sosyla medya hesabından kızını çok özlediğini ifade etti ve fotoğraf paylaştı. Çocukları Avustralya'da yaşayan Somer Şef kızıyla bir pozunu "Çok özlem içerir" notuyla İnstagram sayfasından yayınladı. Somer Sivrioğlu'nun kızını ilk kez görenler şaşkınlığını gizleyemedi ve ünlü şefe yüzlerce ‘Tıpkı babası’ yorumları yağdı.

TRT HABER

MasterChef somer şef Somer Sivrioğlu