Son Dakika... Türkiye tablosunda son durum: 11 Mayıs vaka ve ölüm sayısı açıklandı!

TAKİP ET

Güncel koronavirüs (Covid-19) Türkiye tablosu ve Sağlık Bakanlığı verileri doğrultusunda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklandı

Koronavirüs Türkiye tablosu ve vaka sayısı ve hayatını kaybedenler, covid19.saglik.gov.tr verileri doğrultusunda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamalarıyla günlük olarak güncelleniyor. 

Son 24 saate ait verilere Türkiye'de vaka sayısı bin 114 artarak 139 bin 771 oldu. Son 24 saatte hayatını kaybeden vatandaşlarımız ise 55  artarak 3 bin 841 oldu. Son 24 saatte yapılan 32 bin 722 test sayısı ise oldu. Böylece salgının başından beri yapılan test sayısı 1 milyon 403 bin 320 oldu. Bugünkü iyileşen sayısı ise 3 bin 89 oldu böylece toplam iyileşen hasta sayısı 95 bin 780 oldu.

11 Mayıs Türkiye'ye ait koronavrüsvirüs tablosu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sosyal medya hesabı üzerinden yayınlandı. Salgında bugün de iyişelen sayısı yeni vaka sayısından fazla olarak kaydedildi.

Fahrettin Koca sosyal medya üzerinde paylaştığı verilere " Tedbirlere uyarsak, yeni vaka sayımız, yakında günde 1.000’den daha az olacak. Yoğun bakım ve solunum desteğine ihtiyaç duyan hastalarımızın sayısı azalmaya devam ediyor. Bugünkü vefat sayımız 55. Tedbirsizliğin bedelinin ağır olduğunu unutmayalım notunu düştü.

koronavirüs covid-19 fahrettin koca test sayısı vaka sayısı hayatını kaybeden son dakika