Soyer'den 1 Mayıs mesajı: Hakkınızı söke söke alacağız!

TAKİP ET

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı kutlamalarında," Haklarınızı söke söke alacağız. Bir şey değişecek her şey değişecek" dedi.

NUR DAYI/ İZMİR GÜNDEMİ - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun öncülüğünde 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı kortej yürüyüşü gerçekleştirdi. Düzenlenen kortej yürüyüşü Lozan Meydanı'ndan başlayıp, Gündoğdu Meydanı'nda DİSK Ege Bölge Temsilciliği, TÜRK-İŞ, KESK İzmir Şubeler Platformu, İzmir Tabip Odası, İzmir Barosu ve TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu’nun tertip ettiği 1 Mayıs programda son buldu. 

Yürüyüş öncesi Lozan Meydanı'da buluşan İzmir ilçe örgütleri, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramını şenlik havasında davul-zurna eşliğinde halay çekip, sloganlar atarak kutladı.

Kortej yürüyüşüne İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun yanı sıra İzmir İlçe Başkanları, İzmir Milletvekilleri ve 28. Dönem Milletvekili adayları katılım sağladı.

 ‘HAKKINIZI SÖKE SÖKE ALACAĞIZ

1 Mayıs programın da konuşmasını gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,"10 yıllardır emeğin gasp edildiği, haklarınızın elinizden alındığı bir düzen içerisinde yaşadınız. Bu düzeni değiştirmeye çok yakın bir zaman içerisindeyiz. O haklarınızın hepsini geri alacağız. Geri vereceğiz. Çok az kaldı. Çoğalmaya devam edeceğiz. Haktan yana emekten yana iktidarı hep beraber kuracağız. Zorbalar tıpış tıpış gidecekler. Bu düzeni değiştirmeye geldik topla tüfekle değil oylarımızla değiştireceğiz.Haklarınızı söke söke alacağız. Bir şey değişecek her şey değişecek.” ifadelerini kullandı.

İzmir büyükşehir belediyesi tunç soyer chp 1mayıs