Soyer'den itiraf: O proje'ye engel olacaklar diye ödümüz koptu!

TAKİP ET

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, zaman zaman merkezi iktidarın engeller çıkardığını ifade ederken, 'Ben engel konuşmayı sevmiyorum. Hiç umurumda da değil, istedikleri şeyi çıkarsınlar' dedi. Soyer ayrıca, 'Pandemi sürecindeki çalışmamız maskematik örneğin. Engel olacaklar diye ödümüz koptu! 6 milyon 700 bin ücretsiz maske dağıttık. Hakikaten vatandaşın derdine derman olacak çözüm üretmiş olduk' ifadelerini kullandı.

Gerçekİzmir - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, pandemi sürecinde hayata geçirilen çalışmaları aktarırken maskematik projesiyle ilgili itirafta bulundu. Zaman zaman merkezi iktidar tarafından önlerine engel konulduğunu aktaran Başkan Soyer önemli mesajlar verdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu için kendisini, “Dünyanın en şanslı insanıyım” sözleriyle ifade eden Soyer, “Çok sıkıntımız var. Yok dersek gerçeği söylemiş olmayız. Sıkıntımız var ama sevdiğim bir İngiliz atasözü vardır; Bir işi yapmamanın bin sebebi vardır. Hakikaten bin sebep gösterebilirim. Nerede engellerle karşılaştığımızı söyleyebilirim. Ama ben aşkla çalışmayı seviyorum. Ama ben engel konuşmayı sevmiyorum. Hiç umurumda da değil, istedikleri şeyi çıkarsınlar. Hayat yerelde akıyor. Bizim yereldeki çözümlerimiz insanların derdine derman olan şeyler.

Hayatın daha çok yerelleşmesi ve yerelin gücünün arttırılması şart. Siz insanların ayağını çelmelerseniz insanlar da mahrum kalır. Pandemi sürecindeki çalışmamız maskematik örneğin. Engel olacaklar diye ödümüz koptu! 6 milyon 700 bin ücretsiz maske dağıttık. Hakikaten vatandaşın derdine derman olacak çözüm üretmiş olduk” ifadelerini kullandı.
 
 

izmir büyükşehir belediyesi tunçsoyer maskematik ücretsiz maske koronavirüs pandemi covid-19