Soyer'den sandık mesajı!

TAKİP ET

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında sahne alan sanatçı Mabel Matiz konserinde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer " Zaferler, zafer bizimdir diyenlerindir! Zafer bizimdir! Zaferin bizim olması için 8 gün sonra sandıktayız!" dedi.

NUR DAYI/ İZMİR GÜNDEMİ- 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları İzmir'de coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda sanatçı Mabel Matiz konser verdi.

ZAFER BİZİMDİR!

Konserde konuşmasını yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “İzmir yine İzmirliliğini yaptı… Çok güzelsin İzmir! Güzel İzmir’in güzel insanları… Biz Mustafa Kemal’in evlatlarıyız. Zaferleri zafer bizimdir diyenlerindir! Zafer bizimdir! Zaferin bizim olması için 8 gün sonra sandıktayız! Söz mü! 10 yıllarımızı kurtaracak refah, adalet, ferah, özgürlük size akacak. 8 gün sonra sandıkta mısınız? Canım feda size güzel İzmirliler. Kazanacağız göreceksiniz. Kazanacağız!” ifadelerini kullandı.