Soyer genel sekterlik için kararını verdi!

TAKİP ET

Başkan Soyer, Buğre Gökçe ile yolların ayrılmasının ardından süre gelen belirsizliğe nokta koydu. Soyer, Barış Karcı'nın vekaleten yürüttüğü genel sekreterlik görevinde kalıcı olmasına karar verdi. Kararla ilgili resmi yazı bakanlığa gönderildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter Buğra Gökçe ile yolların ayrılmasının ardından başlayan belirsizlik sürecine nokta kondu. 

Gökçe’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde göreve başlaması sonrası İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde 2 numaralı koltuk için hangi isimde karar kılınacağı merak konusu olmuştu. Geride kalan 5.5 aylık süreçte gündeme bazı isimler gelirken görevi vekaleten Genel Sekreter Yardımcısı Barış Karcı yürütmüştü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer kurumun 2 numaralı koltuğuyla ilgili kararı verdi ve Barış Karcı'nın vekaleten taşıdığı görevi kalcı olarak üstlenmesini istedi. Öte yandan Soyer'in Karcı ile ilgili kararına dair resmi yazının da dün akşam Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na gönderildiği öğrenildi. 

Bakanlığın kararı onaylaması durumunda Barış Karcı resmen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olacak. 

izmir büyükşehir belediyesi tunç soyer