Şule, Dilan Polat'ın kıyafetleriyle alışverişe çıktı!

TAKİP ET

Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanması sonrası öne çıkan isimlerden biri olan yardımcıları Şule'nin Dilan Polat'ın ceketini giyerek AVM'de gezdiği ileri sürüldü.

Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanması sonrası öne çıkan isimlerden biri olan yardımcıları Şule'nin Dilan Polat'ın ceketini giyerek AVM'de gezdiği ileri sürüldü.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca haklarında Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet suçlarından soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çifti, günler önce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

O günden beri görüntülenmeyen çift bugün öğle saatlerinde Banu Parlak'ın iş yerine silahlı saldırı suçlamasıyla ilgili ifade vermek için Küçükçekmece Adliyesi'ne götürüldü.

Savcılığın tutuklama talebinin ardından hakimlikçe de tutuklanan çift, şimdilerde cezaevine alışmış bir şekilde hayatlarına devam ediyor. 

Dilan Polat'ın hikayelerinde sık sık gördüğümüz yardımcısı Şule ise herkesin beklediğinin aksine gözaltına bile alınmadı hatta çocuklara bakmaya ve Polatlar'ın evinde kalmaya başladı. 

Şule TikTok'ta yaptığı paylaşımla çocukların yanında olduğunu açıklamıştı.

Şule, yaptığı paylaşımda 'Allahtan korkun, ben yaşıyorum ve kimseyi bırakmadım. Zamana bıraktım ve Milan'layım. Bu altınlar paralar verildiği zaman, mutlu huzurlu yaşadığımız zaman buradaysam, en zor ağır günde de buradayım. Kendimi çocukların yanına bıraktım.' demişti.

Bu paylaşımın ardından Şule'nin, bir AVM'de gezerken görüntülendiği öne sürüldü.

Maysa isimli bir TikTok hesabı, AVM'de gezdiği esnada mağazaların birinde Şule'yi gördüğünü söylediği bir video paylaştı. 

www.medyatava.com

dilan polat