TAKSAV'dan İzmir Tabip Odası'na ödül

TAKİP ET

TAKSAV'ın 'Direnç Ödülü', pandemiyle mücadele eden sağlık emekçileri adına İzmir Tabip Odası'na verildi. İzmir Tabip Odası Başkanı Lütfü Çamlı, 'Bizlere büyük bir moral ve onur kaynağı oldu' dedi.

TAKSAV'ın 'Direnç Ödülü', pandemiyle mücadele eden sağlık emekçileri adına İzmir Tabip Odası’na verildi. İzmir Tabip Odası Başkanı Lütfü Çamlı, “Bizlere büyük bir moral ve onur kaynağı oldu” dedi.

Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf (TAKSAV), bu yıl 9’uncusunu düzenleyeceği Uluslararası İzmir Tiyatro Festivali bu yıl 3-13 Aralık tarihinde gerçekleşecek. Festivalin açılışının ise 2 Aralık’ta saat 19.00’da Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde yapılması planlanırken, açılış töreninde Onur, Emek ve Direnç ödülleri sahipleri ile buluşturulacak.

Festivalin “Onur ödülü” Deniz Türkali, “Emek ödülü” ise Cengiz Bozkurt’a verilecek. “Direnç Ödülü” ise, pandemi sürecinde dirençle mücadele eden sağlık emekçileri adına İzmir Tabip Odası’na verilecek.

'SAĞLIK EMEKÇİLERİ GERÇEKTEN ZOR GÜNLER YAŞADI'

İzmir Tabip Odası Başkanı Lütfi Çamlı, tüm sağlık emekçileri adına İzmir Tabip Odası'na verilen ödülün kendilerine moral ve onur kaynağı olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

“Pandemide özveriyle yaşamlarını riske sokarak, halkın sağlık hakkı için mücadele eden sağlık emekçileri bu süreçte gerçekten zor günler yaşadılar. Çünkü pandeminin bütün yükü sağlık emekçilerinin omzuna bırakıldı. Bu süreçte korunamadılar. Olumsuz çalışma koşullarında günlerce saatlerce hizmet vermeye çalıştılar. Yoğun bakımlarda, acillerde, pandemi servislerinde ailelerinden günlerce uzak kalmak pahasına bu hizmeti sürdürdüler. Bu özveri ve dirençle sürdürdükleri mücadele için TAKSAV'ın 2021 Direnç ödülünü İzmir Tabip Odası'na vermesi bizlere büyük bir moral ve onur kaynağı oldu.”

izmir tabip odası lütfi çamlı tasav direnç ödülü