Tarkan'dan Özkan Uğur çağrısı

TAKİP ET

Üçüncü kez yakalandığı kanser sonrası meydana gelen rahatsızlıklardan dolayı üç aydır yoğun bakımda olan Özkan Uğur'la ilgili Tarkan mesaj paylaştı.

Üçüncü kez yakalandığı kanser sonrası meydana gelen rahatsızlıklardan dolayı üç aydır yoğun bakımda olan Özkan Uğur’la ilgili Tarkan mesaj paylaştı.

Instagram hesabından paylaşım yapan Tarkan, şu ifadeleri kullandı: “Çok sevgili Özkan Uğur’a hep birlikte güzel enerjilerimizi, sevgimizi yollayalım. Acil şifalar dileyelim. Seni seviyoruz.”

“DUALARINIZI ESİRGEMEYİN”

Özkan Uğur’un eşi Aysun Uğur ve oğlu Alişan Uğur, sanatçının sağlık durumu hakkında şu bilgiyi vermişti:

“Özkan Uğur’umuzun tedavisi devam etmekte olup, 29 Mayıs’tan bu yana yoğun bakımdadır. Dün itibarıyla hastalığıyla ilgili çok güzel haberler almaya başladık. Doktorlarının büyük gayreti ve Allah’ın izniyle tedavilerin yan etkilerinden kaynaklanan sorunlarının da yakında çözüleceğine ve yoğun bakımdan çıkacağına inancımız tamdır. Hakkında çıkan kaynağı belirsiz olumsuz haberlere itibar etmemenizi rica ediyoruz. Yakında iyi haberlerini de bizzat vereceğiz inşallah. Ailesi olarak gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Dualarınızı esirgemeyin.”

Sözcü

Özkan Uğur Tarkan