TOKİ'nin sattığı arazi için Berber'den nöbet çağrısı!

TAKİP ET

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın Mavişehir'de satılan arsa için alana kurduğu çadıra destekler sürüyor. Birçok vatandaşın çadıra giderek destek verdiği mücadeleye, CHP'li Volkan Berber'de katıldı. Alana giden ve nöbet tutacağını açıklayan Berber, tüm Karşıyakalıları destek vermek için alana çağırdı.

TOKİ geçtiğimiz günlerde Karşıyaka Mavişehir'de yer alan 21 bin 432 metre karelik alanı satışa çıkardı ve özel kişilere sattı. Bunun ardından duruma tepki gösteren Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, yargı yoluna gittiklerini açıklamış ve al ana bilgilendirme çadırı kurmuştu.  CHP’li Volkan Berber de alana giderek tepkisini gösteren isimler arasında yer aldı. Berber bugünden itibaren alanda nöbet tutmaya başlayacağını ve tüm Karşıyakalıları da orada nöbet tutmaya davet ettiğini söyledi.

"Cemil Tugay yalnız değlidir"

İşte Berber’in o açıklaması; “Tüm Karşıyaka halkını kutsal topraklarına sahip çıkması için nöbete davet ediyorum. Mavişehir villaları önünde yer alan 21 bin 432 metre kare büyüklüğündeki ‘rekreasyon alanı’ ile hemen yakınında bulunan 10 bin 544 metrekarelik ‘açık spor tesisleri ve trafo alanı’ imarlı iki arsa, TOKİ tarafından geçtiğimiz haftalarda düzenlenen müzayedede toplam 112 milyon liraya satılmıştı. Yeşil alanlarımıza sahip çıkalım ranta peşkeş çektirmeyelim. Karşıyaka'nın topraklarına sahip çıkan Karşıyaka belediye başkanımız Dr. Cemil Tugay yalnız değildir. Cemil Tugay ile beraber el ele verelim” dedi.