TRT spikerinden Zorlu AVM'de 'silahsız soygun' paylaşımı!

TAKİP ET

TRT spikeri Mennan Şahin, Twitter hesabı üzerinden Zorlu AVM'de 3 saate kadar ücretsiz olduğu halde otopark ücreti istendiğini belirterek, 'Zorlu AVM'de silahsız soygun yapılıyor' dedi.

TRT spikeri Mennan Şahin, Beşiktaş'taki Zorlu AVM'de yaşadığı otopark krizini hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. 3 saate kadar ücretsiz olduğu halde kendisinden otopark ücreti almaya çalışıldığını aktaran Şahin, “Zorlu AVM’de silahsız soygun yapılıyor” dedi.

Yaşadıklarının ardından polis çağırdığını ancak önce zabıtanın geldiğini ifade eden Şahin, sonraki süreç için, "Zabıta beni bırakmaları için ricada bulundu. Otopark görevlisi arkadaş bunu yapamayacağını söyledi" dedi. 

Şahin, polislerin kendisine AVM yönetimi ile zabıta arasında etik olayan bir bağ bulunma ihtimalinden de söz ettiğini söyledi:

"Polis geldi. Normalde zabıtanın bu hukuksuzluğu kolayca engelleyebileceğini ifade etti. Bu ve bunun gibi afişleri toplatması gerektiğini söyledi. Zorlu AVM ve Zabıta arasında etik olmayan, hukuk dışı bir bağ olabileceğini ima etti. Polis, normal şartlarda AVM’nin mühürlenmesi gerektiğini de belirtti."

otopark avm