Tunç Soyer ve İlçe başkanlarından Yücel'e ziyaret! "Umarım buradaki son toplantımız olur"

TAKİP ET

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve beraberindeki CHP İzmir İlçe belediye başkanları, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir'de geçtiğimiz hafta yeniden il başkanı seçilen Deniz Yücel'i ziyaret etti.

Oktay Güçtekin / İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve beraberindeki CHP İzmir İlçe belediye başkanları, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de geçtiğimiz hafta yeniden il başkanı seçilen Deniz Yücel’i ziyaret etti.

CHP İzmir İl binasında gerçekleştirilen toplantı öncesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl başkanı Deniz Yücel basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Parti içerisindeki yarış son bulmuştur"
Parti içerisindeki yarışın son bulduğunu ifade eden Deniz Yücel , yapılan ziyaretin çok değerli olduğunu söyledi. Yücel “Bugün Büyükşehir Beldiye Başkanımız  Tunç Soyer ve ilçe belediye başkanlarımız cumartesi günü gerçekleşen il kongresi sonrası bizi ziyarette bulunuyor . Dün mazbatamızı aldık. Cumartesi gerçeklesen kongre sonrası parti içi yarıs birmiştir. Tüm örgütümüz ile birlikte  İzmir’e daha iyi hizmet etmek için startı vermiş durumdayız.İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız  Tunç  Soyer ve ilçe başkanlarımızın ziyaretleri bizim için çok önemlidir, çok değerlidir. Sizlerin huzurunda  Sayın Başkanımız Tunç Soyer’e  ve ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

"Umarım son meclis olur" 
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in ardından konuşma yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise “Bugün burada sizinle beraber olmaktan gurur duyduğumu söylemk istiyorum.İl başkanımızn sayın Deniz Yücel’in de ifade ettiğin gibi yeni bir dönem başlıyor. Büyük bir heyevan ile göreve gelen arkadaşlarımızı kutluyorum. Umarım hep birlikte güzel işlere imza atarız. Bunu yapacağımıza gönülden inanıyorum. Uyumlu çalışacağımıza inanıyorum. bir sonraki toplantıyı umarım yeni binamızda yaparız. Umarım bu binamımzdaki son toplantımız olur. Yeni binamızda İzmir için daha güzel daha huzurlu bir ortam olur. Yeni seçilmiş olan tüm il yönetimi arkadaşlarımızı tebirik ediyor başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Açıklamaların ardından İzmir Büyküşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Deniz Yücele çikolata ve hanım otu iplerinden yapılmış tabağı hediye etti.
Hediye sonrası kısa bir konuşma daha yapan Tunç Soyer "İşimiz zor ama altından hep beraber kalkacağız." ifadelerini kullandı.
Toplantı sonrası basına toplu poz verildi. Fotoğraf çekimi ardından bugün gerçeklesen Burak Oğuz davasına neden katılmadınız sorusu üzerine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve kendisinin programlarından kaynaklı olarak toplantıya katılamadıklarını ifade etti.

Edinilen bilgiye göre ise bugün gerçeklesecek olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı olağan meclisinin ardından İzmir Cumhuriyet Halk Partili İlçe belediye başkanları ve eşleri Özdere'de bulunan bir otelde kamp yapacaklar.
 

İzmir büyükşehir belediyesi izmir büyükşehir belediye başkanı tunç soyer deniz yücel chp ilçe başkanları belediye başkanları izmir