Tüyler ürperten cinayet: Öldürüp kebap yaptılar

TAKİP ET

19 yıldır üzerindeki sır perdesi aralanamayan dava, bir ailenin üzerine kara bulut gibi çöktü! 14 yaşında ortadan kaybolan genç kızla ilgili ortaya atılan 'öldürüp kebap yaptılar' iddiası ise erkek kardeşinin de sonu oldu.

Charlene Downes 25 Mart 1989'da Blackpool'da Karen ve Robert Bob Downes'ın çocuğu olarak dünyaya geldi.

Olay ise 1 Kasım 2003 yılında İngiltere'nin Lancashire kentinde yaşandı. 

14 yaşındaki Charlene geç kalmayacağını söyleyerek atari salonuna gitmek için evden ayrıldı. Arkadaşıyla buluşan genç kız bir daha eve dönmedi. 

'ÖLDÜRÜP KEBAP YAPTI' İDDİASI

19 yıl boyunca küçük kızın başına ne gelmiş olabileceğiyle ilgili birçok teori ortaya atıldı, bunlardan en güçlü olanı ise kan donduran cinstendi. Charlene'nin kayboluşunun 5'inci senesinde işaretler restoran sahibi olan Iyad Albattikhi'yi gösterdi. İddialara göre ortağı Muhammed Reveshi ile birlikte küçük kızı ortadan kaldırmış olabilirlerdi. Blackpool'daki 'Funny Boyz' fast food restoranının sahibi olan 29 yaşındaki Iyad Albattikhi ve ortağı Mohammed Reveshi tutuklandı. 

İddialara göre Iyad Albattikhi küçük Charlene'i kaçırıp cinsel istismarda bulunmuş ve sonrasında da öldürmüştü. Ortağı ise ona küçük kızı ortadan kaldırma konusunda yardım etmişti. Hatta daha da korkuncu bu iki adam genç kızı parçalara ayırıp çalıştıkları restoranda servis edilen kebap etlerinin içine karıştırmış olabilirdi.

Ortaya atılan iddiayla ilgili ilk duruşma Mayıs 2007'de görüldü. İki adamın bir kızı öldürmekten, cesedini arabada tuttuktan sonra onu kesip satılan kebaplara koymaktan bahsettiği bir ses kaydı ortaya çıktı. Savcılık tarafından sunulan tüm kanıtlara rağmen jüri bir karara varamadı.Bu nedeniyle Iyad Albattikhi ve Mohammed Reveshi serbest bırakıldı. 

DOWNES AİLESİNE İKİNCİ ŞOK!

Aile, kızlarıyla ilgili bir sonuç beklerken bu sefer de kendilerini bambaşka bir trajedinin içinde buldu.

30 yaşındaki oğulları Robert Downes, geçen Noel'den sadece birkaç hafta önce ailesi tarafından ölü bulundu. Annesine göre, 1 Kasım 2003'te genç kız kardeşi Charlene'nin Blackpool'dan kaybolmasını asla atlatamadı. Y

YURT GAZETESİ

Charlene Downes Blackpool cinayet