Twitter, karakter sayısını artırıyor!

TAKİP ET

Twitter, ücretli kullanıcıları için tweet'lerdeki karakter limitini artırarak 10 bine çıkarıyor.

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk’ın, geçtiğimiz yıl Twitter’ı 44 milyar dolara satın almasından sonra şirketin organizasyonel yapısında ve sunduğu hizmetlerde pek çok değişiklikler gerçekleşti. Musk’ın getirdiği yenilikler ve değişimlerle ilgili en çok tartışma yaratan konulardan biri de hiç şüphesiz ücretli üyelik sistemi oldu.

Şimdi Musk, platformun ücretli kullanıcıları için bir yenilik daha getiriyor ve ABD’deki Twitter Blue kullanıcıları için tweet’lerdeki karakter sayısını 10 bine çıkarıyor. Ayrıca karakter sayısına ek olarak platform, artık kalın ve italik metin biçimlendirmesini de destekliyor.

Elon Musk, mart ayı başında 280 karakterlik tweet sınırını 4 bin karaktere çıkardığını duyurmuştu. Şimdi milyarder iş insanından yeni bir adım daha geliyor ve bu sınırı 10 bine çıkarıyor.

Twitter, Blue kullanıcıları için tweet’lerdeki karakter sınırını artırarak ve uzun videolar yayınlamalarına izin vererek, içerik oluşturuculara abonelerini meşgul etmeleri için daha fazla seçenek sunuyor. Aynı zamanda, kullanıcıların web sitesinde daha fazla zaman geçirmesini sağlıyor.

twitter karakter elon musk abd