Ünlü oyuncu Yasak Elma'ya veda edecek

TAKİP ET

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi Haziran 2023 tarihinde final yapacak. Dizinin 7.sezonu olmayacak. Bu veda kararı seyircileri çok üzdü. Öte yandan gelen bilgilere göre dizinin kadrosundan bir oyuncunun ayrılacağı öne sürülüyor.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi altıncı sezonuyla ekranda. Altı sezon boyunca ekranda fırtınalar koparan Yasak Elma dizisi kanalın en çok izlenen dizileri arasında yer alıyor.

Yasak Elma dizisinin bu sezon son sezon olduğu öğrenildi. Erken gelen bu karar seyircileri derinden üzdü.

PEŞ PEŞE VEDALAR YAŞANMIŞTI!

Dizinin kadrosundan peş peşe vedalar yaşanmış ve bu ayrılıklar seyircileri çok üzmüştü. Akşam'da yer alan bir haberde; Yasak Elma dizisinden bir oyuncunun daha ayrılacağı öne sürüldü.

Bilindiği üzere sezona vedayla başlayan dizide başrol oyuncusu Berk Oktay'ın ayrılığı seyircileri kahretmişti. Çağatay karakterini canlandıran Berk Oktay'ın vedası sonrası diziye yeni isimlerin veda edeceği iddiası kulaktan kulağa geziyor. Son olarak Kumru karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz'ın diziden ayrılacağı iddia ediliyor.

İDDİALAR HENÜZ DOĞRULANMADI!

Öte yandan Halk TV iddiaları araştırdı. İddialar henüz doğrulanmış değil. Biran Damla Yılmaz'ın Yasak Elma macerasının devam edip etmeyeceği önümüzdeki bölümlerde belli olacak.

Yasak Elma dizisinin finali öncesinde başka ayrılıklarda bekleniyor. Yasak Elma dizisinin Haziran ayında nasıl bir sonla final yapacağı şimdiden büyük merak konusu olmuş durumda. Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisi daha çok 20 yaş üstü seyirciler tarafından ilgiyle izleniyor.

Yasak Elma dizisi