Utku Gümrükçü deprem bölgesinde! ''Elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz''

TAKİP ET

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Elazığ ve Malatya'da depremden olumsuz etkilenen vatandaşların yanlarına gitti, ihtiyaçlarını not etti.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Elazığ ve Malatya’da depremden olumsuz etkilenen vatandaşların yanlarına gitti, ihtiyaçlarını not etti.  Gümrükçü, daha sonra Elazığ Sanayi ve Ticaret Odasını ardından da Malatya Kale Belediyesi’ni ziyaret etti. Gümrükçü, “Çiğli olarak elimizden gelen desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Yaraların sarılması noktasında gereğini yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

Elazığ’da meydana gelen Malatya’da da yıkıcı etki yaratan 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası yaralar sarılmaya devam ediyor. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü; Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Pertek Belediye Başkanı Ruhsan Alan'la birlikte Elazığ Sanayi ve Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

DEPREMDEN ETKİLENEN VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ
Gümrükçü ve beraberindekiler depremden etkilenen vatandaşları ziyaret etti, ihtiyaçlarını tek tek not etti. Gümrükçü, “Çiğli olarak elimizden gelen desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Yaraların sarılması noktasında gereğini yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

MALATYA’YA DA GİTTİ
Gümrükçü, depremden etkilenen bir diğer il olan Malatya’ya da gitti. CHP Genel Başkan  Yardımcısı Veli Ağbaba ile Kale Belediye Başkanı Murat Koca’yı ziyaret eden Gümrükçü, geçmiş olsun dileklerini iletti, eksiklerin giderilmesi noktasında ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
GÜNDEME BAKIŞ
 

utku gümrükçü deprem bölgesi elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz