Vampir uyarısı yapan rektör istifa etti!

TAKİP ET

Öğrencilere, "Bir yolculuğa çıkarken bile en az iki kişi gidin, yalnız olmasın. Çok vampirler var" diyen Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü 'sağlık sorunları' gerekçesiyle istifa etti.

Üniversite birinci sınıfa başlayan öğrencilere 'vampir' uyarısı yapan Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık Ak istifa etti.

Üniversitenin resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, "Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Namık AK, sağlık sorunları nedeniyle rektörlük görevinden ayrılmıştır. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesi olarak rektörümüz Sayın Prof. Dr. Namık Ak hocaya üniversitemizin gelişmesi noktasındaki katkı ve çalışmaları dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Üniversitemiz rektörlüğüne Yükseköğretim Kurulu tarafından vekaleten Prof. Dr. Hüseyin Karaman atanmıştır" denildi.

Ne olmuştu?

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nde okula yeni başlayan öğrencilere yönelik 'Yeni Kayıt Öğrencilerini Bilgilendirme' başlıklı bir  program düzenlenmişti. Burada konuşan Rektör Prof. Dr. Namık Ak, akşam saatinde dersi olan öğrencilerin sokakta yürürken iki kişi olmasını önererek "Bir yolculuğa çıkarken bile en az iki kişi gidin, yalnız olmasın. Çok vampirler var" ifadelerini kullanmıştı.

vampir Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık Ak