Weghorst'ta işlem tamam

TAKİP ET

Beşiktaş'ta Kasımpaşa maçında taraftara veda eden Hollandalı golcü Wout Weghorst kariyerine Manchester United'da devam etmeye hazırlanıyor...

İngiltere Premier Lig devi Manchester United, Beşiktaş'ta kiralık olan Wout Weghorst'un kadroya katılması konusunda beklenen anlaşmayı sağladı.

Beşiktaş’ta Kasımpaşa maçında taraftara veda eden Hollandalı golcü Wout Weghorst kariyerine Manchester United’da devam etmeye hazırlanıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Kasımpaşa maçında siyah beyazlıların galibiyet golünü kaydeden Wout Weghorst, tribünlere doğru yaptığı sevinç sonrası ayrılık iddialarını güçlendirmişti.

Vodafona Park tribünlerine doğru hareketlenen Hollandalı golcü, önce elini kalbine götürmüş daha sonra ellerine havaya kaldırarak veda işareti yapmıştı.

İtalyan Gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre, Manchester United, Wout Weghorst'u Burnley'den kiralanması konusunda tüm taraflarla anlaşma sağladı.

Beşiktaş da kulüpler ve oyuncu arasında yürütülen görüşmelere olumlu karşılık verirken kiralama anlaşmasının sonlandırılması karşılığında 3 milyon Euro alacağı kaydedildi.

Haberde, siyah beyazlıların Weghorst'un yerine gelecek ismi bulduğu anda transferin resmiyete dönüşeceği kaydedildi.

30 yaşındaki santrforun Burnley ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Wout Weghorst'un güncel piyasa değeri 14 milyon euro olarak gösteriliyor. Hollandalı oyuncu daha önce DETO, Willem II, Emmen, Heracles Almelo, AZ Alkmaar ve Wolfsburg formaları giydi.

Odatv.com

Wout Weghorst beşiktaş