Yiğit Alp'e yaşam mücadelesinde "Pazar mesaisi" desteği!

TAKİP ET

Menemen'de yaşayan 1 buçuk yaşındaki SMA hastası Yiğit Alp Avşar için zaman daralıyor. İzmir'de DİSK'e bağlı çalışan işçiler Pazar mesaisini tedavi için bağışlayarak Yiğit Alp'in yaşam mücadelesine destek oldular. Kampanyayla ilgili açıklama yapan Altun, 'Pazar mesaimizi kampanyaya destek olmak amaçlı bağışladık' dedi.

Aylin BAYRAM/İZMİR GÜNDEMİ-Menemenli Emre ve Şeyma Avşar çiftinin 1 buçuk yaşındaki oğulları Yiğit Alp Avşar, Türkiye’de “Gevşek bebek” sendromu olarak bilinen SMA hastalığıyla mücadele ediyor. Günden güne kasları eriyen, iyileşmesi ise sadece 2 yaş altındaki çocuklara uygulanan ve dünyadaki en pahalı tedavilerden ‘gen’ tedavisine bağlı olan Yiğit Alp için ailesi var gücüyle mücadele ediyor. Tedavi masrafı 20 milyon TL olan Yiğit Alp için başlatılan kampanyaya destekler devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta’da çalışan, İZELMAN ve  İZENERJİ şirketlerinde DİSK’e bağlı işçiler bir Pazar mesaisini Yiğit Alp’in tedavisi için bağışladılar.

“Yiğit Alp’in yaşam mücadelesine destek olalım”
Kampanyayla ilgili bilgi veren İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta İZELMAN şirketi İşyeri Temsilcisi Yılmaz Altun, “İşyerimizde çalıştığımız mesai arkadaşımız Emre Avşar arkadaşımızın oğlu Yiğit Alp için başlatılan kampanyaya biz de destek olduk. 1 buçuk yaşındaki Yiğit Alp’in tedavisi için 20 milyon TL gerekiyor. Biz de onun için Pazar mesaimizi kampanyaya destek olmak amaçlı bağışladık. Tüm vatandaşlarımızdan Yiğit Alp’in yaşam mücadelesine destek olmalarını istiyoruz. Sosyal medya üzerinden #yigitalpenefes adıyla ulaşabilirsiniz” çağrısında bulundu.
 

izmir sma hastası yiğit alp destek kampanya